Zgibniew Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja też mogę podjechać ale chciałbym jednak wrócić z dowodem Jak sam pisałeś COVER ma układy z MO, więc bez obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 COVER ma układy z MO, więc bez obaw No, no ale Polkowice rządzą się swoimi prawami :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 nie gadajcie głupot i ustawiamy się na 23 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 nie gadajcie głupot i ustawiamy się na 23 listopada Jestem za :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja tez chętnie sie pojawię akurat 23 bede u rodziców to zajade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 jeśli narobimy przypału typu palenie gum czy latanie bokami to policja na pewno się zjawi tak bynajmniej było na Tesco że ktoś wpadł M5 i narobił ambarasu a tu zaraz M3 też wpadło i poprawiło i jak ktoś jeździ nie zgodnie z przepisami ruchu drogowego :lol::lol: kuogkuogw tym miejscu spotykała się inna grupa tuningowców i na ich każde spotkanie nie zawitali goście niebiescy. Podałem na razie propozycję jaki termin mi w sumie obojętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 W sumie racja,nie będzie przypałów to i policja nie powinna się czepiać Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 W sumie racja,nie będzie przypałów to i policja nie powinna się czepiaćWysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Nie w Polkowicach stawiam ze każdy z ciemnymi szybami będzie miał po dowodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 stawiam ze każdy z ciemnymi szybami będzie miał po dowodzie PRAWDA :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Nie w Polkowicach stawiam ze każdy z ciemnymi szybami będzie miał po dowodzie Albo mandat za "nie manie dowodu rejestracyjnego".Z dwojga złego lepsze to niż jeździć na przegląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Proponuje Lubin lotnisko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Proponuje Lubin lotnisko ?? Jak dla mnie lepsza opcja. Ewentualnie Glogow ale jeśli chodzi o Polkowice to ja chyba odpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Trzęsie tymi portkami strasznie ?? nie ma przypału nie ma wizyt gości nie proszonych ? do końca tyg napisze wszystko info dotyczące godziny miejsca i daty spotu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 23 listopad jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Lubin - lotnisko - jestem ZA Ew. Głogów też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja ostatnio odwiedziłem Lubin to niech teraz Lubin odwiedzi nas. happy_bmw Co do miejsca, parking Media Markt jest fajnie oswietlony, policje tu dobrze znam, więc jeśli nie będzie świrowania problemów też nie powinni za dużych robić. A jesli nie macie nic przeciwko to moge nawet przedzwonic do znajomego i go poinformowac ze takie cos sie odbedzie i jesli sa chetni moga wpasc, przy okazji mozemy sie dowiedziec paru ciekawych rzeczy jesli macie jakies pytania. O ciemne szyby nikt sie nie doczepi Ale tak jak już mówiłem mnie pasuje tylko i wyłącznie 23 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja też jestem za Głogowem, ile to można jeździć do lubina? Miejsc jest wiele Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Glogow zawsze spoko oby nie Polkowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Jak kto woli ?? boicie sie tych Polkowic jak ognia jak ktoś narobi ambarasu w Głogowie to tez przyjadą niemile widziani goście czy tez w Lubinie to samo ale dobra nie to nie:cry::cry: prosić sie nie bede. To niech ktoś z Głogowa zajmie sie spotem albo z Lubina :lol: A ze Wrocław organizuje spora 30.11 to umówmy sie 23.11 tylko niech ktoś wymyśli jakieś fajne miejsce i poda godzinę Edytowane 15 Listopada 2014 przez DANIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Mi tam bez różnicy Głogów czy DPL.Gdzie się zdecydujecie tam przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Grzesiu jako że miejscowi jestesmy to powinnismy to ogarnac :party: Tak jak wspominałem wcześniej, proponuje parking Media Markt, Lubin i Polkowice mają łatwy dojazd i nikt się nie zgubi Godzina mi jest tak na prawdę obojętna, no może nie 8 rano bo wątpię żebym mógł już prowadzić Ale tak jak ostatnio byłem w Lubinie, myślę że godzina 15 będzie najbardziej słuszna P.S. Chce naklejke maxbimmera na szybe białą bo z Sajmowskim ostatnio nam akcja "Naklejka" nie wypaliła do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 To zróbmy może Głogów - dawno nie byłem Jest jakieś fajne miejsce gdzie można cyknąć kilka fotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 W Głogowie jesli chodzi o fajne fotki to był port i ogólnie było to fajne miejsce do spotkan ale teraz robia ten port wiec lipa. Za PKP dobre zdjęcia robią, ale jeśli ktoś ma auto choć ciut niżej to raczej tam nie wjedzie bez szkód Także mówię, mi pasuje Parking MediaMarkt można też na komin jechać ale tam ani światła ani nic, miejsce bardziej do poupalania Tu macie jakiś filmik z tego miejsca : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Ostatnio jak byłem na widziszowie to parking koło komina był rozkopany, najlepiej będzie koło media markt, łatwo dojechać, a później jak by kto chciał to można gdzieś indziej podjechać Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 To ustawmy się na parkingu Media 23.11, godz 15.00 gra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi