długi Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 No i było nas trzech+ jedna,ja z żoną ,Maajki i Sajmonowski:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Jak na spontan to i tak dobry wynik :4: Dzięki za spotkanie. Pozdrawiam bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 mi się nie chciało tyłka ruszać, wczoraj miałem sporo pracy i trzeba było odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) mi się nie chciało tyłka ruszać, wczoraj miałem sporo pracy i trzeba było odpocząć Ja też byłem lekko skacowany ale walnołem delikatne piwko i obskoczyłem dwa spoty:pJeden w legnicy o 14 i u nas byłem 15.15:pTyle że ja mam drajwerabmw_1 W sumie fajnie by było jak by to były spoty cykliczne tak jak mają we wrocku,np.raz albo dwa w miesiącu o ustalonej porze i miejscuhappy_bmw Edytowane 9 Listopada 2014 przez długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 mi się nie chciało tyłka ruszać, wczoraj miałem sporo pracy i trzeba było odpocząć wtorek masz zajety:?: bo bede miał sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Nic konkretnego nie planuje na wtorek Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 przeziębienie nie odpuszcza jak bym jeszcze postał na parkingu to chyba L4 by się to skończyło co do cyklicznych trochę za mała ekipa nas jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Nic konkretnego nie planuje na wtorek Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka To sie szykuj na bajere Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Tak jak juz wczesniej wspominalem mnie pasuje znow 30 listopada Tylko teraz moze blizej Glogowa, bo cwaniaczki mialy 100m na spota a ja grzalem 35km :4: Sajmowski dzieki za wlepe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 35km na spota? Kurde ja bym nie jechał szkoda ropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 przy moim spalaniu nie jest zle! Wczoraj sprawdzilem w powrocie ile jedzie moje e46. +- 230km/h. Nie wiem czy to dobry wynik ale morda sie cieszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 przy moim spalaniu nie jest zle! Wczoraj sprawdzilem w powrocie ile jedzie moje e46. +- 230km/h. Nie wiem czy to dobry wynik ale morda sie cieszyla To oczywiście wracałeś przez Niemcy jak mniemam Jak na Twojego dyszla (330d, tak?) to chyba ok. Moje maksymalnie (licznikowo, podkreślam) wyciągnęło 210. Więcej już nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Niee, trasa Lubin-Głogów Trasa S3 jeśli więcej Ci to mówi. Ja też licznikowo Nie wiem czy to dobry wynik, ale e36 2.5 tak nie szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Niee, trasa Lubin-Głogów Trasa S3 jeśli więcej Ci to mówi. Ja też licznikowo Nie wiem czy to dobry wynik, ale e36 2.5 tak nie szło Na pewno się mylisz. Przecież w Polsce nie wolno tak szybko jeździć pamiętaj-nie wiadomo kto czyta to forum I cóż. Nie bez powodu 330d jest uznawany za jednego z najlepszych diesli w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Dobra koniec gadania o ******łach. Kiedy następny spot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 35km na spota? Kurde ja bym nie jechał szkoda ropy ludzie to mają kasiurę, żeby takie trasy walić a logując się na forum majki zapewne dokładnie przestudiował regulamin i wie co jest napisane w pkt. 3 "swoją postawą usiłujemy zmieniać niepochlebną opinię na temat kierowców BMW" i faktycznie ze spota to przez niemcy wracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) mona coś zorganizować większego w któryś dzień jeszcze przed sylwestrem bo nie wszyscy pewnie będą mogli zjawić się na spocie we Wrocławiu zakończający rok 2014 8) proponuję nawet jeszcze coś w tym miesiącu 30.11.14 miejsce parking przy Starostwie Powiatowym w Polkowicach godzina 16.00 Edytowane 11 Listopada 2014 przez DANIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 miejsce parking przy Starostwie Powiatowym w Polkowicach godzina 16.00 a Policję też zapraszamy czy oni bez zaproszenia się pojawią ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 a Policję też zapraszamy czy oni bez zaproszenia się pojawią ?? zanim do Polkowic wjedziemy to już będą znać pełne portfolio każdego drajwera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Pamiętając ostatni spot to pewnie bez zaproszenia się pojawią, może jakieś inne miejsce niż polkowice? Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 30 odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jak odbiorę trupa mogę zawitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Pamiętając ostatni spot to pewnie bez zaproszenia się pojawią, może jakieś inne miejsce niż polkowice?Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka A może na parkingu VW ale tym dużym "lotnisku" jak to nazywamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja też mogę podjechać ale chciałbym jednak wrócić z dowodem kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 dawajcie 22 albo 23 30 sie nie urwe do 20 w robocie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi