Maajkii Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Ktoś chętny na małego spota jutro wieczorkiem? Miejsce mi w sumie obojętne, może być Głogów, Polkowice, Lubin ( najwyżej do kina skocze kuog ) I miałbym prośbę, ma ktoś naklejke forumową? Zdałaby mi się Edytowane 20 Listopada 2014 przez Maajkii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Kolego mam szarą jakbyś chciał :lol: Tylko muszę sprawdzić czy w aucie czy w domu8) edit: Fotki nie mam ale na czarnej szybie bardziej pasowała by biała P.S. Proszę o przeniesienie lub usunięcie tematu bo nie ten dział Edytowane 7 Listopada 2014 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Masz jakas fotke? Na czarnej szybie bedzie dobrze wygladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 w niedzielę mogę jutro druga zmiana i raczej lubin dalej nie do szuram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jak jutro tj sobota to sie pojawię bo w niedziele wracam na Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jak w niedzielę to i ja bym się do lubina doczłapał. Dam żonie dostęp do gotówki i puszczę na sklepy więc cały dzień wolny bym miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Z chęcią bym się spotkał ale akurat ten łikend odpada niestety:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ktoś jakaś godzinę i miejsce preferuje jutro? Mi Lubin pasuje godziny popoludniowe. 1. Maajkii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Może koło 14-15 w niedzielę na parkingu reala w lubinie? 1.Maajkii 2.długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Mogę podjechać na 15:00 1.Maajkii 2.długi 3.Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Sajmowski weź mi wlepe na szybke, wezme Ci jakiegos browarka wzamian! Real mi pasuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 P.S. Wpadam z kobitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Sajmowski weź mi wlepe na szybke, Wlepkę mam tylko na klapę ale możesz przykleić na szybę :lol: Browarka nie trzebaP.S. Edytuj posty bo się bałagan zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Maajki ja też wpadam z kobitą bo to ona ujeżdża BMW a ja tylko jako dodatek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1.Maajkii 2.długi 3.Sajmonowski 4. Zgibniew (jak partia pozwoli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 No i ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 o 14stej pracę kończę małe szanse bym się wyrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 o 14stej pracę kończę małe szanse bym się wyrobił Przecież nie będziemy tam 10 minut:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 tak ale muszę do domu jechać chyba że wbije zagazowaną bo bezdasznikiem szans nie ma w takim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nieważne czym wbijesz,ważne że będziesz'w sumie to taki spontan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 O której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Nie dojadę, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Ja bede. Real godzina 15! jakbym sie spoznial to znaczy ze nie moge trafic 690280753, jak ktos da rade poczekac na wlocie do Lubina na mnie to prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Wjeżdżając do Lubina od str. Głogowa musisz skręcić w prawo za stacją Petrochemii. Po zjeździe przejedziesz pod mostkiem kolejowym i wjedziesz na dwupasmówkę. Na drugich światłach skręcisz w lewo i Miniesz BP za którym jest Real i jego parking. Dojazd łatwy i po dobrej drodze. POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi