5oul Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Mam takie pytanie, czy jest ktoś z was kto posiada BM54 i chciałby zaktualizować sobie oprogramowanie do najnowszej wersji? Czytanie ID3 tag i jeszcze kilka fajnych usprawnień się pojawia po takiej operacji. Znalazłem firmę z Lublina, która takowe programowanie wykonuje i ma najnowszy soft. Niestety kłopot w tym, że aby to wykonać to trzeba wylutować eprom z tunera i na stole wykasować stary oraz wgrać nowy wsad - czyli potrzeba wysłać tuner do nich. I teraz tak, jeśli znajdzie się 10 chętnych to koszt takiej aktualizacji to 120zł z wysyłką w jedną stronę (wysyłkę do nich, płacimy sami). Normalnie cenią sobie 170 - 200zł więc cena całkiem atrakcyjna. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Jak to rozwiąże mój problem to jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Jak to rozwiąże mój problem to jestem chętny. Rozwiąże w 100% i dołoży kilka fajnych opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Co to daje dokładnie 5oul ? Czy tu chodzi tylko o auta z tv czy zwykłe oryginały też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Chodzi o auta z tunerem BM54. To jest zupełnie coś innego niż tuner telewizyjny. Co daje? Aktywuje AUX Wyświetlanie ID3 Tag podczas odtwarzania płyt CD z takimi informacjami (tzw Audiotext) Zmienia "coś" w wyświetlaniu RDS'owych wiadomości - nie do końca wiem o co w tym chodzi Chyba chodzi o pełne komunikaty. Kiedyś na jakimś angielsko języcznym forum czytałem o tym co jeszcze zmienia najnowszy soft - ale teraz tego nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ale to jest ten z dużym wyświetlaczem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ale to jest ten z dużym wyświetlaczem ? A co ma piernik do wiatraka? BM54 to BM54 i tyle. Nic więcej w tej materii nie wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Bo dokładnie nie wiadomo jaki sprzęt można przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Sam tuner nie definiuje jaki masz wyświetlacz. Trzeba zobaczyć w bagażniku czy się ma BM54, BM53 czy BM24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 O to teraz każdy skuma o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_ceesh@wp.pl Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam! potrzebuje zaktualizować soft w tunerze BM 54, nie widzę tagów ze zmieniarki mp3. Macie może namiar do tej firmy z Lublina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi