marvin_1986 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Cześć, Czy znalazłby ktoś czas żeby podjechać do mnie w okolice dworca PKS/aquaparku z kompem i kablem do e39 525d 2003r? Mam problem z falującymi obrotami na biegu jałowym (szczególnie na zimnym silniku po odpaleniu faluje o wiele rzadziej), nie daje mi to spokoju. Przy okazji można byłoby zakodować światła długie do jazdy w trybie świateł dziennych oraz wykasować błąd od nivo. Może udałoby się również podnieść nieco prawą stronę bo mam wrażenie że krzywo stoi. Generalnie mogę też podjechać do kogoś w okolicach godziny 18:00 albo w weekendy o każdej porze Za pomoc się odwdzięczę, na pewno się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Dzwoń to ogarniemy wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi