Krzychu91 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Cześć Mam wielką prośbę mógłby ktoś obejrzeć bmw dla mnie Strasznie mi się spodobało i jak je tylko zobaczyłem to stwierdziłem " Tak to ten" i się boje, że jak bym pojechał to bym nim wracał. Może jest ktoś z okolic Bielawy i mógłby mi obejrzeć samochód i powiedzieć swoją opinie na jego temat Z góry dziękuje i oczywiście zastawiam piwo Skleroza nie boli zapomniałem o linku do ogłoszenia BMW Seria 3 ( wszystkie ) 318 E36 (1990-1999) 9700 PLN. Bielawa - otoMoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 widać że gość ma tendencje do koloryzowania heh najbogatsza wersja to to nie jest brak obc m-pak dokładany bo listw drzwi nie widzę tylny zderzak seria jak dobrze widzę . bez obejrzenia za wiele powiedzieć nie można , na fotach wygląda bardzo ładnie ale trzeba by sprawdzić stan dachu i jego mechanizmu , stan uszczelek w czasie jazdy by nie okazało się że wieje i gwiżdże, sprawdziłbym czy po dołożeniu zderzaka przód dołożył wloty powietrza m-pak czy druciarnia , wiadomo to drobiazgi ale może się spora kwota nazbierać oczywiście standardowo do sprawdzenia to co przy każdej beemce z dachem normalnym tym bardziej że cabrio jest bardziej miękkie to lepiej uważać na auta po większym dzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 widz je codziennie, jakis czas temy stała za okolo 13500... wiec cos jest na rzeczy że tak schodzi z ceny tu masz za 10.000 do negocjacji BMW 318is Gaz Kabriolet M-Pakiet Xenon Ringi Klima BBS17 Gwint Zamiana Bielawa ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 masz zdjęcie jak auto wyglądało u pierwszego własciciela jak bylo jeszcze ciekawym projektem( co najmniej 5 lat temu zdjęcie robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu91 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Dzięki Panowie Możliwe, że podjade. Czytając ogłoszenie widziałem właśnie jak koloryzuje, ale to w sumie każdy handlarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkbmw Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Byłem w tym komisie jakieś 1.5 miesiąca temu oglądać inną Bumę. W ogłoszeniu i przez telefon auto było idealne, a na miejscu jak się okazało do wielu poprawek lakierniczych i co najlepsze auto nie odpalało. Podjedź, zobacz, ale nie napalaj się bo możesz się na miejscu rozczarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Stoi długo bo z tym brokatem na lakierze zaprawek to się nie zrobi żeby był ten sam efekt trzeba całe auto polakierować a to już się zrobią grube $$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 wchodzac na teren tego komisu ładnie plakiem wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 wchodzac na teren tego komisu ładnie plakiem wali bo komisy w beczkach go kupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu91 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dzięki w weekend będę pewnie jechać zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Gdzie to ma klime? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 jak to byłaby full opcja to by miała klimatronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Wpisz sobie w googlach opinie o komisie Quattro Bielawa - facet " uczciwy " jak niemal każdy handlarz, na forum Porsche Club Poland już trochę o nim było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 a właśnie byłeś obejrzałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi