czechu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Moj nick tez juz zostal mi nadany w liceum, w sumie od nazwiska, chociaz do nazwiska zbyt podobne nie jest, komus sie ubzdzilo i tak zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ale kotleta zasadziłaś, Tobie się nudzi kobieto..... za obiad się weź, noooo:roll: Heheh kto szuka .... ten znajduje Szukałam czegoś zupełnie innego,a tu proszę taka perełka Już dawno było po obiedzie, kolacji,myciu, sprzątaniu, odkurzaniu, więc obowiązki kury domowej wypełnione :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ulala mój to się wziął całkiem z niewiadomych przyczyn:) hehe kiedyś oglądając pewną gazetke dla dorosłych , były anonse towarzyskie i był e mail jednego Pana coś takiego (misiudyziu@bleble.pl) hehe i tak mi się wzięło przy rejestracji:) nie powiem że jest fajny, bo jest glupkowaty!!! hehe nick bym z chęcią zmienił ale już sie nie da Trudno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mój pochodzi od nazwiska Kozin(a) - w Liceum mnie tak nazywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 a moj nik nadali mi moi bracia tzn.. jak bylem mały miałem śmieszne i dziwne pomysły :D i bracia mówili na mnie ainstein a później to było za długie i powstał SteiN <bmw_1><bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 mój nick....hymmm....tak po prostu wyszło jak zakładałem skrzynke na wp:D normalnie to wszyscy mówią na mnie....czarny<szczególnie w pracy>,murzyn, Kubańczyk itp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ainstein a później to było za długie i powstał SteiN po norwesku stein to kamień a jest też imię męskie Steinar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja niezmiennie od podstawówki od nazwiska . Łukasz Gołąb ---> Gołąbek bez polskich znaków GoLaBeK Tak samo jak w filmie " Pieniądze to nie wszystko " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 po norwesku stein to kamień a jest też imię męskie Steinar. po niemiecku chyba stein to kamien ?? a o imieniu to pierwsze slysze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 mati to raczej wiadomo skad sie wzielo tez od czasow szkolnych tak na mnie wolali. a jesli chodzi o te cyferki przy nicku to miesiac i rok urodzin- lipiec 1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 U mnie też oczywiście od imienia:) Zawsze ktoś wymyślał coś swojego: Dycia, Dyta, Dita, Edzia, Edzik, Edka, nawet rodzice do mnie po imieniu nie mówili:P I jakoś tak Edka się najbardziej przyjęło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Dawno dawno temu miałem na E28 felgi Remotec, no i stąd nick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 lipiec 1988 o ty kocie:lol::lol: mati to raczej wiadomo skad sie wzielo pewni rodzice śmigali MATIsem:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 o ty kocie:lol::lol: pewni rodzice śmigali MATIsem:wink: Hahaha dobre pośmiałam się Mój nick wziął się od hmmm czekajcie czekajcie niech sobie przypomnę aha już wiem od mojego imienia .... ale na wszelki wypadek sprawdziłam w dowodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 na mnie od kiedy pamiętam zawsze mówią banan (od nazwiska), przyzwyczaiłem sie do tego i tak też tu zostało/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 po niemiecku chyba stein to kamien ?? nie pamiętam za wiele z niemieckiego, ale po norwesku na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 No ,a mój hm.... gdzieś od szkoły średniej i biegania po stadionie Śląska się narodził ,jako że imię i nazwisko moje zaczyna się na Mar... to ktoś krzykną Maras inni podłapali i tak zostało po dzień dzisiejszy a 1122 dlatego ze jak gdzieś się logowałem nick bywał zajęty wiec dopisałem cyferki z brzegu i tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Mój też od imienia-wiadomo -Piotr-Dziki:) Charakterek taki mam -teraz momentami a wcześniej notorycznie:)wiecej nie powiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 o ty kocie:lol::lol: :wink: Masz cos do tego rocznika ??? i Kotoew ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Nie do rocznika nie:-P , ale znam lepszy:4: , a do kotów też w sumie nie , jak się podgriluje to w miare smaczne są :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Nie do rocznika nie:-P , ale znam lepszy:4: , a do kotów też w sumie nie , jak się podgriluje to w miare smaczne są :grill: nie no edu ja widze ze my mysimy zrobic minispota w namyslowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 dawać dwójkami bo nie mam czasu :drunk:lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Ja to w sumie sam chciałbym wiedzieć skąd się wziął Kuziem. Zawsze sobie to kojarze z nazwiskiem ale jakoś nie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Ja mam z pierwszych liter imienia i nazwiska bo co byl nie chcial to bylo juz zajete a z cyframi nie chcialem bo i tak juz duzo mam do zapamietania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 A mój kiedys powstał w irlandi jak zakładałem konta- brak miałem pomysłów a obok stał... wózek dzieciaka z napisem chicco ( tłumaczenie na polski to małpa ) :mrgreen: Najpierw skype zakądałem "chicco" było juz zajęte a cyferki obok mnie nie podniecają więc jedną literke o dodałem i już tak wszędzie jest "chiccoo". Wszystkie portale/ fora etc mają mnie jako chiccoo. :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi