ajlb Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam, Chcialem zapytac jaki olej(marka), moje BMW to e34 92 r 525 TDS, przejechane 300 tys km. Wczesniej byl 15w40, jednak nie wiem jakiej marki i chce teraz wymienic i zastanawiam sie nad wmiare ekonomicznym ale nienajtanszym. Z tego co slyszalem to do diesli dobre jest PETROCANADA, a najmniej fajny to m.in Lotos. Ale czytalem tez rozne artykuly ze lepiej kupowac gorszy olej i czesciej zmieniac niz najlepszy i duzej na nim jezdzic. Jakie MARKI polecacie, jakie macie zdanie na ten temat ? btw. Ma ktos taki model, jakie sa ceny filtrów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 ja mam przejechane 342 tyś km i leje lotos mineralny i dobrze chodzi silnik na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felix666 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 mam 324td-90r.polecam mobil 10-40.na innych troche sie pocil,na mobil nie.ok! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi