donkol Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam chcialem wymienic zegary poniewaz te co mam to warjacje dostaje obrotomierz i paliwomierz pokazuje raz ze mam 15 lit. przejade na gazie jakies 6 kilometrów i pokazuje ze juz mam 12 litrów ale mam duzy komputer zamiast zegraka ( temp. otoczenia, srednie spalanie, ile paliwa w baku, itp. ale jak wymienie zegary to ten komputer bedzie nadal chodzil prawidlowo ?? zegary mam motometr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 szczerze ci powiem to nie wiem.ale sam bym założył taki komputer bo mam tylko temp na zewnątrz i zegar.nie moge dostac dużego komputerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 http://allegro.pl/item167438690_check_control_komputer_e30.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi