Pecet Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam! Wpadłem dzisiaj na pomysł... mam zwykłego kaseciaka Business RDS z wąskim wyświetlaczem. Na ile funkcjonalny byłby wyświetlacz 4/3 - przedliftowy TV, wiem,że nie mam nawigacji, tunera czy co tam jeszcze powinno znajdować się w bagażniku, ale chciałem troszkę urozmaić wnętrze Zastanawiam się na ile ten TV będzie działał.... wyświetli informacje RDS, nr stacji radiowej i godzinę ? Podepnę się do niego wtyczką od tego kaseciaka ? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 żeby zmienić kaseciaka to na dobrą sprawę musisz rozpruć połowe auta. potrzebne są: - nowa wiązka - tuner tv - tuner radia - czytnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Masakra... bez tej sterty sprzętu za prawie 2k nie dygnie w ogóle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie zależy mi na nawigacji i TV... chciałbym po prostu mieć bajer w postaci kolorowego display'a w desce rozdzielczej Jeśli bredzę... proszę delikatnie sprowadzić na ziemię bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Żeby działało chociaż radio i godzina to musisz oprócz wyświetlacza mieć jeszcze tuner radiowy i moduł video/tv, bez tego nic nie ruszy. A w dodatku jeśli masz licznik bez bc to bez wymiany licznika nie pokaże ci nawet godziny ani nie będzie działał komputer Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Listopada 2014 przez grzesiek2304 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Za 2 tysie to komplet 16:9 wstawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wszystko wiem... dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 To już lepiej kupić coś takiego m.ebay.pl/itm/331363505116?nav=SEARCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jest to też jakaś opcja... tylko ciekawe czy wypełnia wnękę po ori zestawie w pełni a nie trzeba strugać jakieś plastiki po bokach lolol Na razie odpuszczam temat.. ale na pewno do tego wrócę pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jeszcze tylko dla pewności.. z modelem poliftowym 16\9 sprawa ma się analogicznie ? Całe centrum multimedialne jest w bagażniku, a w desce rozdzielczej tylko wyświetlacz z przyciskami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi