lisek Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam, sprawa jest tego typu, że potrzebuję wymienić kompa sterownika silnika. Wyjąłem kompa ze swojej, spisałem numery i zaczałem szukać. Wszędzie, gdzie szukałem są komputery do is'a, ale o innych numerach. Nie bardzo wiem o co chodzi - czy mój jest jakiś niebywale rzadki, czy może jakiś magik wsadził kompa od innego motoru (ale to chyba mało możliwe:-P). Zaznaczę, że jak go wyjąłem, to jakiś jełop już przy nim operował, obudowa połamana, polepiona na taśmę izolacyjną...pytanie_bmw Może ktoś z Was będzie się orientował o co chodzi - mój komputer ma numery 0 986 262 367, a wszędzie oferowane są kompy 0 261 200 950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil560 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 jezeli nie masz EWSa to weź z innego Isa i tez bedzie chdziło nawet prawdopodobnie ze zwyklego m43 odpalisz silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 No ale nuby numer jest numer i chyba tak nie bardzo wsadzać innego kompa, nawet jeśli był w innym is'ie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi