jarma Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Jaki numer czujnika przedniego powinien być w e39 03 r sedan? Bo zakładam juz druga używke która działa ale nie w tym zakresie co trzeba po przykreceniu do końcówki na wahaczu dzwigienka jest w takim położeniu ze lampa się nie poziomuje... Mój czujnik ma numer 109 36 97 i takie też kupowałem ale nie działa tak jak powinien<br/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 a skąd masz pewność że to wina czujnika a nie silniczka poziomowania w lampie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Nie trzeba czasem skalibrować?Ja w audi vagiem kalibrowałem położenie xenonów ale nie wiem czy inpą się da i jak to zrobić.Może tutaj jest problem kolegi jarma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarma Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Bo jak ruszam odkrecona dzwigienka to lampy reagują góra dół tak samo jak włączam zapłon to lampy wędrują z dołu do góry, regulatory są ok Dodam że inpa nie laczy sie z lwr2a a w lcm brak błędów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi