Mateusz_ Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Kupie lampy przednie do lifta ringi xenony kompletne i tylne ledowe do sedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mateusz, mam lewy tylny LED (biały kierunek), trzebaby go wyczyścić, ale mogę oddać w dobrej kasie. Odezwij się w niedzielę to mogę zabrać ją do Wrocławia albo cyknąć jakieś fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Nie dzięki postanowiłem założyć ledowe z żółtym kierunkiem i przednie również z żóltym jakoś mi się spodobało :bmwsexemofg3: Ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ponawiam temat Tylko że teraz to mi bez różnicy z jakim kierunkiem może być z białym lub żółtym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi