Piotrek20Tg Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Witam panowie muszę wymienić w moim touringu z ABS i ASC+T 99r przewody hamulcowe tylne metalowe(na schemacie oznaczone nr 1 i nr2) te co idą przez całe auto na zbiornikiem paliwa do kół i teraz mam pytanie bo według aso są różne długości nawet po wpisaniu nr vin jak dojść do tego który będzie prawidłowy wiem najłatwiej by było rozebrać i zmierzyć proszę o jakaś poradę dziękuje https://www.bmwautoparts.net/pl/katalog/czesci/34_0458/EN73831/0/0/0/0/0 Edytowane 30 Października 2014 przez Piotrek20Tg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarosw Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Porada jest taka że nie kupuj tylko pojedz gdzie dorabiają przewody wraz z montażem i zarabiają końcówki. Wyjdzie duuuuuzo taniej. Ja u siebie 3 mieś temu wymieniałem w sedanie i troche z tym jest roboty. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 no ja je chce kupić robią ale chciałem je mieć przed robotą kupione i chciałem w aso spr długości i jest dylemat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Potwierdzam, każdy dobry warsztat ma to na stanie - miedz i końcówki, do tego praska i obcinarka do przewodów. Wytargujesz stary przewód i formujesz od nowa z miedzi. Nic nie kupuj na wymiar bo ciężko będzie nowy przewód wpasować po starym, no chyba że pół auta wybebeszysz. To się robi na bieżąco. Dodatkowo na wahaczach masz po dwa krótkie sztywne przewody i one też pewnie przydało by się wymienić. Ewentualnie kup trochę rurki, końcówki, praskę, obcinacz i zrób sam - jak na jednorazową operację kiepska inwestycja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 ok dzięki bardzo panowie tak zorbie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 witam panowie jaki może być mniej wiecej koszt wymiany tych przewodów tak mniej więcej a może ktoś wymieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Może zadzwoń do firmy co się tym zajmuje powinni podać koszt wymiany oczywiście zalej nowy płyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 ok tak zrobię podzwonię po firmach dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi