Pecet Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) W związku z ogromnym zainteresowaniem światełkami dajodowymi (Lexus style) - naprawdę telefon się urywa a skrzynka odbiorcza zapełniona jest nontoper... wystawiam następny mega zestaw małego wiejskiego tuningowca po poprzednim właścicielu mojej e36. Super hiperbandowe lampy przednie ala Lexus z takimi samymi aerodymanicznymi czadowymi kierunkami prosto z promu kosmicznego Apollo. tak na serio... żarówki zabrałem bo sporo kosztowały, kierunki nie trzymają się lamp w ogóle, brak silniczków regulacji, ringi świecą bardzo ładnie-sprawne, lampy europejskie mają prawidłowe odcięcie. tanio sprzedam... zamienię się za coś... jakiś wygrany kupon z biedronki.. cokolwiek tel. 605 065 334 lub priv Edytowane 29 Października 2014 przez Pecet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 wezme jak doplacisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Tego nie brałem pod uwagę... ;] mam kota na wydaniu dorzucę gratis.. mało pali, tylko sra gdzie popadnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 ... na olx kupia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi