deve Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) witam i jak kolego ile wytrzymały te tuleje z olkusza Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez deve Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 witam i jak kolego ile wytrzymały te tuleje z olkusza Co za bzdura ?! One już będą jeździć do końca dni tego auta...lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deve Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No mam taka nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam ponownie. Jak na razie paredziesiąt tysi za mną a zawiecha z tyłu sztywna. Jeżdże po różnych drogach i nawet ostatnio pokusiłem się o max diagnostykę całej zawiechy z wizualizacją w 3D. Auto wypadło w skali 5 na 5 punktów, więc uważam, że był to dobry wybór. Faktem jest, że miałem wtedy obawy, czy zamontować te "wynalazki", ale dzisiaj tej decyzji nie żałuje-no i przy okazji parę złociszy zostało w kieszeni:lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 No jeśli chce się jeździć dłużej furmanką zabieg tylko na plus.Gdyby wszędzie mogło się wymienić gumę na poliuretan elementy te byłby długowieczne kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Jeździ ktoś z was na poliuretanach w tych wahaczach ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi