grzesiek2304 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 czy ktoś z forumowiczów posiada w/w narzędzie? ewentualnie namiar na jakiś zakład w okolicach głogowa który by mi to zrobił? potrzebuje zakuć nową klemę do aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacer Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A zalutować palnikiem? Często tak robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 w ostateczności tak, choć wolałbym to zaprasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Zrobienie tego w pracy nie wchodzi w grę?:mrgreen:Ja większość noszę do Goneta albo do Marcina z prototypów.Jak będę miał 1-wsze zm. to niosę do niego tarcze hamulcowe do liznięcia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Zrobienie tego w pracy nie wchodzi w grę?:mrgreen:Ja większość noszę do Goneta albo do Marcina z prototypów.Jak będę miał 1-wsze zm. to niosę do niego tarcze hamulcowe do liznięcia:lol: miałem nawet to w ręce kilka dnie temu, ale wymontowanie całego przewodu który idzie aż do przodu nie wchodzi w gre, dlatego wolałbym to zrobić na aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacer Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Praske mam, w pracy, moze dalo by się zrobić to, ale musiałbyś do polko/lubina zajechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Grześ zobaczę u siebie na magazynie czy mam i dam znać ale powinienem mieć chyba że któryś z pracowników gdzieś wyniósł napisz jeszcze jaki przekrój kabla jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi