matiswidnica Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 OKEJ a więc... tutaj są dwa filmik pokazujące prace silnika z podpiętą i odpiętą przepływką: [video=youtube;t9r-8dzUc_4] Na początek bez przepływki: odcinka przy 4tyś auto słabo się zbiera przy ruszaniu jakby przygasał ale jechal. Na filmie tylko postój, silnik lepiej pracował na postoju Natomiast Praca silnika z przepływką: lepiej przyspieszał , normalna odcinka , ale za to kulał na postoju. Więc to przepływka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Więc to raczej krokowy !!! Wyczyść specyfikiem do przepustnic w każdym motoryzacyjnym powinni mieć.A jak czyszczenie nie pomoże to kup używkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ale z odpieta przepływka lepiej chodził na postoju, ok dzisiaj podjadę i kupię spray do przepustnic i wyczyszcze krokowego, dzięki za wskazówki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Wyczyszczenie krokowca to najtańsza opcja.Jak masz go w rękach i poruszasz ręką ma lekko klikać-klekotać-otwierać i zamykać,nie może się ciężko poruszać czy zacinać. Co do krokowego to odpowiada również za jazdę na małych obrotach nie tylko za pracę silnika na postoju.Dopiero jak nie wyrabia z dawką powietrza otwiera się przepustnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ostatnio W momencie kiedy falowaly obroty wcisnalem gaz w podłogę i odcinka przy 4tys! Więc to przeplywka szwankuje. Więc najdroższy element ale trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Używkę kupisz od 100zł więc nie ma tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Z używkami jak los na loterii albo działa albo ledwo zipie albo już ktoś padnięta sprzedaje przerabiałem to w poprzednim aucie 2x używka i po miesiącu padały kupiłem nówke i spokój dopoki auta nie sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 nowka 750zł , uzywka 150 z gwarancja rozruchową, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 nie pamiętam czy masz ten sam silnik co ja ale ja kupowałem z tej aukcji i jest git i cena niższa niż podajesz a z używką tez miałem gwarancję ale co jak po miesiącu padały BOSCH PRZEPŁYWOMIERZ BMW 3(E46) 3 COMPACT COUPE Z3 (4621209082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja mam silnik 1.9 m43 więc ta odpada, ante dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 no to ja mam ten sam silnik 118KM 1.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Jak nie masz od kogo podmienic bierz urzywkę z gwarancją rozruchową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Wezmę wezmę ale to dopiero w nowym miesiącu , póki co $$ is out Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 dzisiaj wracając do domu z miasta dałem jakoś przypadkowo nogę na pedał gazu na parkingu i oto co zauważyłem. [video=youtube;8RfsKYKHgY0] obroty mogą się wahać od przepływki? czy to jednak krokowy? Ciężkie jest to wszytko do rozeznania.pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Krokowylub przepływka innej opcji niema.Oczywiście jeśli dolot szczelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi