Kosa Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 ale fakt faktemna oponachtez jest roznica pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Pamietajcie rowniez ze fabryka tez przeklamuje...wystarczy spojrzec na wyniki przyspieszen i te prowadzone przez roznego rodzaju firmy oraz nawet w porownaniach aut w gazetach...niekiedy przeklamania dochodza do 10-20 km ... w gore albo w dol...wiec to co napisane jest w katalogu nei zawsze jest prawda... Zgadzam sie z toba Rowniez jezeli chodzi o spalanie oj duzo za duzo zanizaja :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Pamietajcie rowniez ze fabryka tez przeklamuje...wystarczy spojrzec na wyniki przyspieszen i te prowadzone przez roznego rodzaju firmy oraz nawet w porownaniach aut w gazetach...niekiedy przeklamania dochodza do 10-20 km ... w gore albo w dol...wiec to co napisane jest w katalogu nei zawsze jest prawda... Zgadzam sie z toba Rowniez jezeli chodzi o spalanie oj duzo za duzo zanizaja :mrgreen: :mrgreen: nom ja wlasnie nie wiem jak oni akurat to mierza bo to dla mnie zagadka..nigdy nie wyszlo mi tak malo jak oni podaja hehe...dziwna opcja nawet max wyszedl mi duzo wiekszy heheh <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin978 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 ja jechalem 3 dni temu w niemczech 250 km/h w bmw 540 e34 6 biegow po czipowaniu silnika ale na gazie!! z instalacja BRC, a tylko 250, no bo odciecie sie wlaczylo a pod butem bylo sporo, tak 280 by poleciala scigalismy sie z carrera S na wroclawskich tablicach ktora przycisnela do jakis 270, ale odchodzila bardzo powoli dopiero jak wlaczalo sie odciecie ten kolega mowi ze zwykle porsche to zjada na sniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Po kolei: Fiat 126p BIS 130km/h Renault Megane I 1.6 75 KM 180km/h w trzy osoby. Więcej nie da rady. Buma e36 316i compact. 210km/h na drodze publicznej Lubsko-Zielona Góra. Powód szybkiej jazdy??? E36 za plecami, ale sie nie dałem. Muszę ją sprawdzic na autostradzie może by si.ę jeszcze troche rozbujała ale ciężko by było ;-) jak na 1.6 to chyba i tak dużo. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Felgi 16 cali. opony Goodrich g force profiler 205/45/16. Możliwe aby takie przekłamania były na tej feldze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Felgi 16 cali. opony Goodrich g force profiler 205/45/16. Możliwe aby takie przekłamania były na tej feldze??? ... seryjna opona miala chyba rozmiar 205x55x16 wynika z tego ze przekłamanie jest dosc spore , trzeba by bylo to przeliczyc ale w okolicach 10kmh . (i nie wstawiac tekstu o czujniku w moscie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybek1984 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Na niemieckiej autostradzie moja 318is pokazała ponad 230 km/h :twisted: no na bank pokazala 230 ja moja 318 targalem 190 moze z gorki poszla by 200 ale wiecej nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99887766 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 <bmw> ja jechałem BMW 318- e46- 2000r-220km/h wiecej sie nie dało w DANI na autostradzie ..była bezwietrzna noc 2 osoby i troszke zapakowany bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liqid Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 ok 210km/h trasa Bydgoszcz-Gdańsk E1 moja 316i w 3 osoby ze sprzetem audio w bagazniku o wadze ok 30kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Wczoraj... jezioro Nyskie... odpalamy sportowa lodz motorowa... 2 silniki... razem 180km... i ok.140kmh po wodzie, dla odlot :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Ja najszybciej to jechalem 270km/h w niemczech na autostradzie z kuzynem jego <bmw> 328 ( on tam ma jakis czip wsadzony ) a swoim <bmw>520d to 210 wiecej niedalo rady ale zato przy tej predkosci spalal mi 6,5l na setke zdziwilem sie bardzo ale dobre jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelt Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 ja moja 318 tds zamknolemlicznik na 192km/h na A7 z marsyli do avinionu, ale rekord jaki mialem to byl lexus 177KM z 2005 284km/h na tym samym odcinku(nie moj, szefa auto:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki3648508 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 moja bema jechalem 220 oczywiscie to e36 316 <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 moja bema jechalem 220 oczywiscie to e36 316 <bmw_3> <bmw_3> Mam tę samą wersję i muszę powiedzieć, że w dwie osoby poszła max 203/4 km/h .... 220 to chyba mocno z górki było 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Ja tu widze ze niedlugo nie bedzie trzeba kupowac M3 M5 540i ani 750i Bo po co ? Jak juz 316i jada 220km/h Albo 318iS zamyka liczni -240km/h To po co wydawac tyle kasy na nowe furki z takimi silnikami , jak malutki ekonomiczny zapina jak dzika strzala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonzky Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ja osobiście śmigałem max 205km/h VW Golfem IV Kombi 1.9TDI 104km A polonezem raz zrobiłem ponad 150 km/h w 5 osób - to był wyczyn na autostradzie w stronę Wrocławia. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 - 218-220 km/h (coś koło tego) we wrześniu tego roku na drodze szybkiego ruchu za Oleśnicą w Strone Ostrowa , swoim autkiem, najsłabszym Compactem 316i, jak już sie rozpędził do ok. 180 to później już sunie aż miło, tyle że całe auto zaczyna się trześć nie mówiąc już o kierownicy która latała we wszystkie strony ;/ i wyciu jakby całe auto miało sie rozlecieć ale pojechał...wydaje mi się że na porządnej drodze vide niemcy i temu podobne spokojnie można nawet takim autkiem tyle pojechać !!!! - 155 mph czyli gdzies tak 245km/h Mazdą RX-8 GT w 3 osoby w takiej miniaturce :shock: na M4 pomiędzy Londynem a High Wycombe, jak ktoś jeździ po UK to doskonale wie jak kuszą te autostrady :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 ja to 190 ale jak by mnie jakies diablo pocholowalo to kto wie ile bym polecial i gdzie hehehe :mrgreen: <bmw_1> [ Dodano: 4 Listopad 06, 18:32 ] a poza tym nie liczy sie ile tylko jak bo wielu tych ktorzy patrzyli na zegary a nie na droge teraz gryzie glebe paru takich znalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Wlasnie pojawił sie NFS Carbon widze ze juz pare osob smigało w niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Wlasnie pojawił sie NFS Carbon widze ze juz pare osob smigało w niego HAHAHA dokladnie kurde Mordulach odal Ci sie ten text :mrgreen: :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Wlasnie pojawił sie NFS Carbon widze ze juz pare osob smigało w niego :) w carbon nie ma takich predkosci , to musialo byc cos innego moze jakis symulator lotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 tak żeby nie zostać gołosłownym bo już widze że niektórzy tutaj zaczynają polewke, to jest zdjecię TEJ Mazdy którą codziennie śmigamy do i z pracy i jesli sa tylko warunki i nie palą sie ostrzeżenia na autostradzie to zazwyczaj kończy sie grubo ponad 100mph, a jak tylko bede w polsce wrzuce fotki i krotkiego mpga ktore robil moj brat z piłowania tego compacta, wiem że to głupota bo nie należe do osob które podniecają sie takimi rzeczami ale nie lubi jak ktoś zaczyna coś marudzić, równie dobrze mógłbym wskazać co najmniej połowe osob z tego watku które faktycznie zachaczają o prawdziwe brednie zwłaszcza z tymi starymi betami..w kazdym razie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 tak żeby nie zostać gołosłownym bo już widze że niektórzy tutaj zaczynają polewke, to jest zdjecię TEJ Mazdy którą codziennie śmigamy do i z pracy i jesli sa tylko warunki i nie palą sie ostrzeżenia na autostradzie to zazwyczaj kończy sie grubo ponad 100mph, a jak tylko bede w polsce wrzuce fotki i krotkiego mpga ktore robil moj brat z piłowania tego compacta, wiem że to głupota bo nie należe do osob które podniecają sie takimi rzeczami ale nie lubi jak ktoś zaczyna coś marudzić, równie dobrze mógłbym wskazać co najmniej połowe osob z tego watku które faktycznie zachaczają o prawdziwe brednie zwłaszcza z tymi starymi betami..w kazdym razie <bmw_2> Obrazek Tu nie chodzi akurat o Ciebie tylko ogolnie o predkosci ... typu 316i jedzie 240 ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dlatego moim zdaniem ten temat powinien zostac zamkniety. Nie wiem po co ludzie pisza ze 316 jada 240 :roll: dla mnie to jest niezrozumiale. Albo lepiej juz tu nie bede zagladac no chyba zeby sie troche posmiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi