Bob Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 chwilowwo, 7.5 srednia to 7.1, caly czas z właczoną klimą jezdizmy 8) :wink: Ogólnie w trasie wychodzi ok 5l :shock: Dl amnie to mega mało w porównaniu z moimi 12l na 100km :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ogólnie w trasie wychodzi ok 5l :shock: Dl amnie to mega mało w porównaniu z moimi 12l na 100km :wink: Zgadza się, to jest ta wyższość silników diesla nad benzyniakami , a teraz nawet osiągi mają podobne... marzy mi się takie 325 TDS <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunekm Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ogólnie w trasie wychodzi ok 5l :shock: Dl amnie to mega mało w porównaniu z moimi 12l na 100km :wink: Zgadza się, to jest ta wyższość silników diesla nad benzyniakami , a teraz nawet osiągi mają podobne... marzy mi się takie 325 TDS <bmw_3> Tak wlasnie , powiem szczrerze ze kiedys sie smialem z BMW DIESLA, bo mowilem wsyzstkim jak to KLE KLE KLE , BMW to musi byc WUM WUM, ale teraz patrzac na osiagi i spalanie, wybieram DIESLA, taka 325tds e46 lub 530D e39 mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 lepiej brzmi e46 330 diesel moc 204 km po chipe 240 na lajcie i przyspieszenie w granicach 6,5 sekudny hehe poezja na skrzyni 6 manual... koszt kolo 60tys ehhh marzenie po miescie spali kolo 9 litrow max na trasie z 7 a osiagi lepsze niz 3.0 benzyna hehe to sie nazywka samochod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakto Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 swoja e-30 ( 180 na bielanach wroclawskich... ) Najwiecej 280 Audi All road 2.7 Bi-turbo... ( A-4 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Po założeniu opon letnich (2 x Fulda i 2x Michelin - indeks H) na A-4 -> Katowice 198 km/h średnio obciążonym samochodem. Na gazie max to 180. Nie wim skąd różnica ale na benzynie poszedł do 198 i ani milimetr dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Przez ulice Kolejową w Siechnicach 160kmh :mrgreen: Wyjehcała mi Panda wiec musiałem zwolnić. Tutaj fotka jak jehcałem do Siechnic Auto Honda Civic 3d 1.6 125KM :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Bob-> fajne ujęcie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Ja kiedys swoją Cześką (Skoda105L-4 biegi) w drodze do Krakowa na A4 jechałem 145km,żebyście widzieli miny kierowców,których wyprzedałem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 generalnie to ropa jest do traktorow a gaz do zapalniczek ... no ale w takim kraju zyjemy ze coz ... nie ma kasy ... najszybciej ruf 996 bi-turbo 295 km/h na baaaardzo krotkim odcinku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 ja swoją polówką 1.3 benzyna 180km/h bumą nie wiem bo nie działa mi narazie prędkościomierz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 No.... muszę się pochwalić - fotka jutro - dzisiaj wynik (po wgraniu nowego softu do komputera od gazu) jak zwykle autostrada A4 Wrocław -> Katowice - pomalutku przyśpieszałem i jak miałem już pedał w podłodze to licznik pokazywał 203 km/h - wrażenia - hmmm... szybko drzewa przelatywały i hałas jakby większy. Poza tym nic niepokojącego - no może tylko to, że spaliłem jakieś 20 L na kilometr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 .... muszę się pochwalić - licznik pokazywał 203 km/h ... a było z górki? bo o ile sie orientuje to np. moje 318 ma w danych katalogowych 198km/h v-max wiec dziwne zeby 316 na gazie mialo wiecej. Z górki ?? hmm... lekkie pochylenie było... droga pozioma zbyt długo nie jest... a dane katalogowe to mają tylko nowe auta - po dotarciu zawsze się zmeniają ( przyśpieszenie, vmax, spalanie ) - zwykle na plus <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 no te prawdziwe koniki pewnie tak prawie na pewno a ilość mechanicznych zależy przede wszystkim od stanu silnika... nieprawdaż ?? <bmw_2> a zdjęcie i tak zamieszcze :mrgreen: tylko zgram z koma na kompa (do pracy nie nosze kabelków) <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy2000 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Jakby ktoś chciał stestować przyspieszenie to mam G-Tech`a, można się ustawić na jakies testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Dobra chlopaki, nie chcialem wam siary robic ale widze ze musze to wkleic Tutaj foty przy ok. 140 km/h , ale pozniej jadac z mamuśką polecialem ponad 155 km/h i powiem szczerze ze by jeszcze poszlo i to sporo ale ze rdza juz na progach brala to balem sie ze sie to rozleci. Ten Monster Car to OLTCIT CLUB 1.1 Igiełka po dziadku (zobaczcnie na przebieg -62 tys), tyle ze na dworze stal i rdza go zjadała. Btw. to byl moj pierwszy automobil Moj wujaszek tez takiego mial, podobno klock ihamulcowe sa z drewna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Moj wujaszek tez takiego mial, podobno klock ihamulcowe sa z drewna Dokładnie to sa Dębowe Enzo :mrgreen: Oltcit kozak :lol: zrobione to jest na jakimś Citrenie Podobno gnije w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes6937 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 prostymi słowami to chodzi mi o to, ze nie masz sie czym chwalić, ze pociskałeś 280kmh poboczem.Bo autostradą normalnie to OK spoko, ale poboczem, to troche nierozsądne co? :mrgreen: A ja na rolkach rozpędziłem się do 76km/h ....a później to już nie wiem co się przez miesiąc dziąło bo mi linka pękła co to ona do POLONEZA podłączona była <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes6937 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 a jaki byście założyli gaz do 525i z 93" z przebiegiem 240.000 i czy wogóle to jest mądre? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 a jaki byście założyli gaz do 525i z 93" z przebiegiem 240.000 i czy wogóle to jest mądre? pytanie_bmw To pytanie do innego działu. A poza tym to po rozmowie z moim "gazownikiem" bmw_beer doszedłem do wniosku, że aby nie stracić nic z zawartości BMW w BMW :mrgreen: w grę wchodzi tylko i wyłącznie sekwencja. Ja tak właśnie zrobiłem (a jeżdżę 10 tys. km przez 2 - 3 miesiące) i uważam, że to jedyna rozsądna instalacja to właśnie sekwencja. Tyle, że drogo... Decyzja należy do Ciebie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witka z pracy reno kangoo 1.4 dostawczym w 3 osoby i z manelami zapakowanymi na tyle na autostradzie 175 i powiem wam ze dzwiek w srodku taki kosmiczny jakby zaraz mialo sie to pudlo rozpasc masakra... P.S ale jakos dojechalismy do jeleniej heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Max na razie ile jechałem bunią to jakieś 208-210 km/h ale noga mi drżała , strach trochę w małym aucie.Droga publiczna Lubsko- Zielonka w 2 osoby. Musze z nią polecieć na jakąs autostradę. Silnik 1.6 m43 jak na 1,6 to chyba niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 hmm fabryka podaje max prędkośc 188 km/h to musiales miec przeklamanie na oponach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 duuuze przeklamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Pamietajcie rowniez ze fabryka tez przeklamuje...wystarczy spojrzec na wyniki przyspieszen i te prowadzone przez roznego rodzaju firmy oraz nawet w porownaniach aut w gazetach...niekiedy przeklamania dochodza do 10-20 km ... w gore albo w dol...wiec to co napisane jest w katalogu nei zawsze jest prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi