Gość skasuj Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 beemeczka e32 730i 240km/h na a4 od legnicy do budziszowa w nocy z pijanym kumplem Faktycznie jest sie czym chwalic Ten temat to mozna by wlasciwie do dzialu "HUMOR" przezucic nieprawdaz ? Przeciez i tak wiemy ze kazdy zamyka budziki i lata nie wiadomo gdzie i ile : ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 beemeczka e32 730i 240km/h na a4 od legnicy do budziszowa w nocy z pijanym kumplem Faktycznie jest sie czym chwalic Ten temat to mozna by wlasciwie do dzialu "HUMOR" przezucic nieprawdaz ? Przeciez i tak wiemy ze kazdy zamyka budziki i lata nie wiadomo gdzie i ile : ] racz zauwazyc,ze budziki moga troche oszukiwac ja majac bodajze 15 lat po podrasowaniu swojego malucha (glowica,kolo zamachowe,zawory.gaznik,aparat zaplonowy)uzyskalem wynik 145km/h przy 3 osobach na pokladzie (wycieczka do boszkowa,prosta przed lesznem,auto poznbawione zbednej tapicerki) potem wyroslem z tuningu malolitrazowych scigantow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 JA SWOJA LECIAŁEM LECIUDKO PONAD 250KM\h (e 36 2.0 24v) Masz potęzne przekłamanie licznika :lol: :lol: :lol: połowa tych postów powinna być w dziale humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 to może niektórych zawstydze , są lepsi kozacy : http://mike.xray.pl/gallery/szafa i podobno wszystko na moście w W-we: http://mike.xray.pl/gallery/szafa/szafa270 http://mike.xray.pl/gallery/szafa/Accord_ictdi_06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Fajnie zamykaja budziki , ale i tak mam ich w duupi** Z tego wzgledu ze to fotos jest najlepsiejesz !! http://mike.xray.pl/gallery/szafa/52KE0014 A raczej marka auta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Nie wiem ale cos nie mam przekonania co do tych fotek przynajmniej niektorych luknijcie na tego AMG , fota zrobiona przy 280kmh a wyglada jakby zrobiona na postoju to dosc ciezkie do wykonania zeby w nocy przy takiej predkosci (musza byc jakies drgania na karoserie) zrobic tak wyrazna fote , dla mnie to przynajmniej czesc tych fot to Fake'i A to co wkleił Trolu to jak sie widzi takie zegarki to od razu sie pojawia usmiech na twarzy bezapelacyjnie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Nie wiem ale cos nie mam przekonania co do tych fotek przynajmniej niektorych luknijcie na tego AMG , fota zrobiona przy 280kmh a wyglada jakby zrobiona na postoju to dosc ciezkie do wykonania zeby w nocy przy takiej predkosci (musza byc jakies drgania na karoserie) zrobic tak wyrazna fote , dla mnie to przynajmniej czesc tych fot to Fake'i A to co wkleił Trolu to jak sie widzi takie zegarki to od razu sie pojawia usmiech na twarzy bezapelacyjnie <bmw_1> jak sie ma dobry aparat i sie ustawi emulacje matrycy na czulosc np 1600 ASA,to czas naswietlania przy maksymalnie otwartej przeslonie bedzie taki,ze zdjecie nie bedzie poruszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 na ,,obwodnicy'' Bydgoszczy rosyjskim wynalazkiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadesmat Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Malczanem na drodze ze Strykowa do Zgierza pojechałem prawie 135 kmph (poważnie). Miałem stracha, że mnie silnik wyprzedzi. :mrgreen: Moja E36 318is na niemieckiej autostradzie pokazała 235 kmph, ale to był jeden jedyny raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ...bo fantazja jest od tego,zeby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Maltarn jak ty zrobiłeś przy 170kmh idealnie rowniutkie zdjecie? I czemu nie ujałes tez drogi zeby wiarygodne to było :twisted: i pryz tej predkoci postawiłes aparat na kierownice? nie mówie ze to jakieś vt, ale hmm lekko jestem w szoku. Ps. Pare dni temu jechałem do Klodzka za Vw T4 zwykły srebrny bus całą droge 130kmh-150kmh, nieźle to wyglądało, ostatnio to sie nawet zdziwiłem w 3 osoby moim autem po tej dwu pasmówce koło Środy Śląskiej 180kmh, miał jeszcze zapas mały wiec nie jest najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZNAJDA Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 210 km/h ford transi 2.0 tdci Góra św. ANNY meśki wysiadały <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 yyyyyy co? ze jaki Ford? O Transita ci chodzi? To bus jest, tam masz diesla najmocniejszego 100KM (2.0d) Mój ojciec ma w firmie Transita 2.4 125KM (16v diesel) to max to jest ok 165-170kmh mozeby pojechał. Nie wierze w 210kmh Transitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 z przepasci kolego... z przepasci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctsah Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Moim IS jechalem 230 ale to juz chyba byl max......moich mozliwosci happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 A ja dzis byłe na mały spacerze z bumą i przekroczyłem 200 km/h... było spoko, ale trochę bujało na zakrętach ..... Ciekawe, że oponki wytrzymały hehe... a ponąć są do 190 km/h - Tylko!... DAJE RADE... ale to nie koniec... wycisnę jeszcze do oporu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Ja jechałem 200 - 210 na trasie do Lubinia , odcinek przed Środą Śląska (od wrocławia) i tam właśnie zaskoczyła mnie Policja Fordem Focusem Kombi. Sprawa się jeszcze nie skończyła gdyż się nie zatrzymałem ale spisali numery. I tam własnie był max mojej prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Ja jechałem 200 - 210 na trasie do Lubinia tam własnie był max mojej prędkości. jeden z niewielu postów w tym temacie w który naprawde wierze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 jeden z niewielu postów w tym temacie w który naprawde wierze! W moj tez mozesz uwierzyc , mordulec byl swiadkiem jaks ie jezdzi na estakadzie i milenijnym :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 W moj tez mozesz uwierzyc nie powiedziałem, że w twój nie wierze mordulec byl swiadkiem jaks ie jezdzi na estakadzie i milenijnym mówił,mówił :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Oto mój dowód <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Sprawa się jeszcze nie skończyła gdyż się nie zatrzymałem ale spisali numery. Skąd wiesz ze spisali? Dawno to bylo? Bo z tego co wiem to w takich sprawach szybko dzialaja... Widzialem w programie na tvn turbo Było to rok temu w kwietniu (jeszcze miałem numery FMI Zielonogórskie) ! Tak się felernie stało (dla poprzedniego właściciela) że umowę na kupno auta miałem z dniem 15.05.2005. (taka była umowa między mną a poprzedniekiem). On siedzi cały czas w niemczech i jak sam mówi "nikt nie odbiera wezwań z Komendy Międzyrzecz" >> ale sprawę zna dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Ja moją kilka razy jechałem 200-210 km/h ale tylko chwilę bo szczerze przyznam że się boję, pomimo że jest jeden ładny kawałek drogi - długi, szeroki i bez żadnych dróg bocznych, wjazdów, nowa nawierzchnia. W dzień tam jest za dużo niebieskich ale nocą puściutko -- tylko boję się naszych pseudo-dróg i powyżej 150 km/h jeźdzę tylko tam -- bo dobrze znam trasę. Kiedyś, jeden raz jak chciałem sprawdzić V-max w nocy - ok.godz. 1:30, gaz do oporu i gdy już licznik wskazywał minimalnie ponad 220 (wg. instrukcji Vmax. jest 222 km/h - pewnie jakieś przekłamanie) zapaliłem światła drogowe i zobaczyłem że tuż przy krawędzi drogi pasło się stado kilkunastu jeleni ---- wolę nie myśleć co mogłoby się stać gdyby choć jeden z nich się spłoszył..... Może kiedyś doczekamy się prawdziwej sieci autostrad --- ale raczej nie za mojej kadencji i mojej Siódemki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Sam się przyznam ze miałem trochę stracha pierwszy raz pojechałem ponad 200 km/h i to na drodze, której nie znałem był fajny kawałek drogi trochę pusto wiec, czemu nie dopiero zrobiło mi się gorąco jak na zakrętach zaczęło trochę bujać autem. Acha jechałem od Zielonej Góry przez obwodnice w stronę Świdnicy. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danski Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 ...to dodam tylko swoje skromne 240 km/h swoim byłym Mercedesem S 500 (126)... ...BTW... moim zdaniem nieważne jest do ilu się bryka rozpędza ...tylko jak to robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi