dudi_320i Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 252 licznikowe oplem kadettem GSI i nie ma opcji wiecej zapomniałeś dodać że to było po Granicznej i w trzy osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 252 licznikowe oplem kadettem GSI i nie ma opcji wiecej zapomniałeś dodać że to było po Granicznej i w trzy osoby :shock: w tym tempie to niedługo traficie do tematu " kto pierwszy się zabije" :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 w tym tempie to niedługo traficie do tematu " kto pierwszy się zabije" Jakoś udało nam się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 :roll: no, nie widzę w tym nic smiesznego, ciekawe kiedy juz tak nie będziesz mógł powiedzieć :? ale ciekawe jak na odległości około 1,5 km tyle mieliście :shock: "truposzem" kadetem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 I oby tak zostalo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 ciekawe kiedy juz tak nie będziesz mógł powiedzieć Narazie na tamtą strone sie nie wybieram pozdro DUDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 fajnie się gada - a ja we śnie na wrotkach 2 machy przekroczyłem - tylko po co :?: :?: :evil: Narazie na tamtą strone sie nie wybieram pozdro DUDI AMEN !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 ale ciekawe jak na odległości około 1,5 km tyle mieliście Graniczna ma dużo wiecej niż 1,5km. Ja siedziałem z tyłu i sam nie wierzyłem jechał wtedy też KONRAD A moją bunią najszybciej jechałem 170km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 A moją bunią najszybciej jechałem 170km/h Ty wez ja najpierw poskrecaj i ponaprawiaj :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Ty wez ja najpierw poskrecaj i ponaprawiaj W przyszłym miesiącu lakiernik mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Ty wez ja najpierw poskrecaj i ponaprawiaj W przyszłym miesiącu lakiernik mnie czeka No to widze prace trwaja , gratulejszyn . Bierz ode mnie czesci , bo znikaja pomalu ; - ) Okazyjne ceny wale :- D (czyt. most , tylnia polka ) Lampy niestety zdrozaly na allegro juz sa ... Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Nie chce twoich lamp nie mają uśmiechu :mrgreen: A z półką pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Nie chce twoich lamp nie mają uśmiechu :mrgreen: mam drugie z usmiechem , ale cena duzo wieksza :mrgreen: Ja do kombiaka chyba zmieniam na te bez usmiechu , ladniej pasuja sie z ringami . Chociaz sam jeszcze nie wiem co bede modzic :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Graniczna ma dużo wiecej niż 1,5km. Ja siedziałem z tyłu i sam nie wierzyłem jechał wtedy też KONRAD ech.....chłopie owszem ma wiecej ale tam sporo zakrętów jest i ruch też nie mały, no chyba że nocą, ja nic nie mówie możecie jeździc Rysią nawet 250 , no problem bmw_beer uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iria Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 eclipse GST 140 MPH kolo 230 km BMW M5 160 mph ojciec kazal chamowac grr 260 km BMW 325 97r - 225km Merc c32 amg - 140 MPH Lamborghini Gallardo - 160 MPH znajomy ojca byl wciety i dal auto :-D musialem go odstawic do domu corvette Z06 - 160 MPh odrazu mowie ze nie jestem wlascicielem tych aut jedynie co M5 ojciec ma no i GST byl moj o zapomnialem jeszcze o VW jetta 2.0 115 HP 130 MPH z gorki na prostej 124 MPh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 moja beta na autostradzie przekroczyla 240km/h kosmos i to przy silniku 2.0i na kolach 15'' bez tlumikow z chipem i wydajniejsza pompa . nie zachecam do takiej jazdy jeszcze dwie godziny pozniej mnialem nerwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 a wy dalej chcecie sobie pozartowac? myslalem że tamt już zamknięty ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 tak jest 250 po raz pierwszy ciekawe w ilu jechali hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 tak jest 250 po raz pierwszy ciekawe w ilu jechali hehehe Pewnie w srodku 5 i w bagazniku 2 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robycomp Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ja tu nie bede wam sciemnial. Lecialem moja e34 2.0 24v na Vanosie 190 z groszami, wydaje mi sie ze poszla by wiecej, ale troche sie wahalem:). Szkoda mi auta a poaztym zycie tez mi mile happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaVid BP Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ja swoja E36 318 115km lecialem 195 km/h i ...wypadl mi kierunkowskaz ale bylo fajnie .no igdyby nie te odciecie zaplonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ja swoja lecialem na gazie(na beznzynce jeszce nie smiga) ponad 220km/h,ale jak zrobie beznzyne,to powinna zamknac licznik (tak slyszalem) a ecika E34 525 (stary motor) aftomat lecielismy w niemczech ok 240km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI!!! Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 JA SWOJA LECIAŁEM LECIUDKO PONAD 250KM\h (e 36 2.0 24v) i mysle zeby jeszcze poszła tylko dojerzdzałem juz do wrocka i musiałem chamowac.siedzacy obok kolega był w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWARIAT Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a wiec tak rekord to audi allroad 2,7 biturbo 250km/h i beemeczka e32 730i 240km/h na a4 od legnicy do budziszowa w nocy z pijanym kumplem po imprezce szoook :shock: :shock: noi ukochanymi e30-stkami troszku ponad 200 dalej sie boje e30 to male i lekkie autio a drogi mamy nierowne a drzewa nie sa gumowe uwazajcie na siebie panowie bo moich 2 kumpli juz na tamtym swiecie sie znalazlo czasem czlowiek mysli ze jest niezniszczalny a beemka to tylko kawalek twardej szwabskiej blachy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 fiat 126p 5.500 obr/min na 4 biegu. niestety tylko tyle mogę napisać bo licznik się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi