SoulRea Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 No to zdrowo mistrz prostych:banghead: Wysłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Na autobahnie 4 osoby full bagaznik 200km/h bmw_1 nie wiem czy wiecej by pojechala nie probowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Opel omega b mv6 3.0 24v 211km 260km/h ( tak od 225 do 260 to musiałem juz ja długo bujac) Opel omega b fl 2.2 16v 144km 225km/h Moim nowym nabytkiem E39 528i (jeszcze nie został przetestowany ale pewnie daje radebmw_1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 A ja w holandii na autobahnie sluzbowym peugeotem 107 wycisnalem prawie 180. Ktos z firmy mnie zauwazyl i podkapowal do szefa holendra, ktory w to nie uwierzyl "bo to nie mozliwe zeby to auto tyle pojechalo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 70 km/h na niebieskiej zjezdzalni w Tropical Island kuog waga robi swoje :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 1254 km z 2 przystankami na siku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 1254 km z 2 przystankami na siku dobra wygrałeś...ale na pewno nie jechałeś z kobietą...:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 o ile jedziesz nocą i wszyscy spią to jakoś da rade czas przejazdu 12h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 70 km/h na niebieskiej zjezdzalni w Tropical Island kuog waga robi swoje :-P w dojczlandzie tak ? Fajnie tam jest? warto jechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 wychodzi na to że warto, od 0 do 70 w 1,3s a twarz pewnie jak u clarksona jak jechal arielem atomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 To skoro wszyscy to ja też. 0-100 w 2,4s. Desert Race w Heide Park Soltau Przeciążenia rodem z F1 - 4,7 G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 w dojczlandzie tak ? Fajnie tam jest? warto jechac? Fajnie.mi sie podobalo sztuczne miasteczko,sztuczne morze,zjezdzalnie :)na niebieskiej sie porzadnie "zapina", las tropikalny itp itd .Najlepiej jest po poludniu jak sie zrobi ciemniej na zewnatrz i zapala lampy wewnatrz. W jacuzzi pianie na maxa z Niemcow i Turasow :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Lubisz prędkość? Zastanów się nad tym po obejrzeniu tej reklamy... | www.topgear.com.pl Jak w tytule reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Lubisz prędkość? Zastanów się nad tym po obejrzeniu tej reklamy... | www.topgear.com.plJak w tytule reklamy. Ten wypadek mógłby być tak samo tragiczny w skutkach gdyby kierowca jechał z normalną prędkością. Wyjeżdżający z podporządkowanej wymusi jeszcze później i tamten już nie będzie miał żadnej opcji wyhamować. Staram się nie przekraczać prędkości ale czasem ograniczenia są naprawdę z D wzięte. Czy ktoś jeździ Legnicką 50 km/h? W zasadzie brak skrzyżowań bez świateł i trzy pasy ruchu. A inna sprawa, że liczy się też droga hamowania. Przykładowo co innego Cinquecento hamujące z 60-70 km/h a co innego nasze Beemki albo jakieś Bentley'e lub Prosiaczki. Niemniej przekraczanie prędkości to zła rzecz i jak pokazuje inna reklama - już 10 km/h mniej robi wielką różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 druga sprawa ja hamuję na śniegu z 60km/h i mam zimówki kto inny hamuje z tych 10km/h mniej czyli z 50-ciu ale ma letnie zimą, bo nie ma nakazu latania na zimowym , to co jest lepsze: trzeba by się też w takich kwestiach zastanowić a nie tylko 10 mniej :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi