E34-Patryk Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 e36 18is vmax jaka napedzilem sie nia bylo ok 237 kmh wiec dA RADE możliwe, bo V-max jest mierzona przez producenta na jakimś określonym odcinku drogi, więc jak masz sporo czasu i drogi to możliwe że rozkulasz auto do wyższej prędkości, ale kolega wcześniej napisał, że 235 z palcem w ... to raczej co najmniej dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 możliwe, bo V-max jest mierzona przez producenta na jakimś określonym odcinku drogi, więc jak masz sporo czasu i drogi to możliwe że rozkulasz auto do wyższej prędkości, ale kolega wcześniej napisał, że 235 z palcem w ... to raczej co najmniej dziwne. i to duze raczej ! mialem tez przyjemnosc smigac 20. i powiem szczerze 20 przy 18is chowa sie gleboko pod ziemie a kolega moze lecial z przepasci na rozwinietych zaglach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 110 km/h Fiat Ducato 2.8 idTD ojca na śniegu w miejscu + łycha z letnimi kapciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) ja ''malufem 126p'' 140km/h na prostej między Czernicą a Ratowicami.Maluszkowi zrobiłem dziurę na cztery palce pod puszką filtra:) Seatem tolego torpeda 1,9tdi-100tka w 3sek. A 240km/h w 9sek.Ubaw ze wskazówki licznika miałem niezły-wskazywała co chciała:) Na A4 w drodze na najta na bielanach w mojej M50B20 wskazówka zatrzymała się na 240km/k,7000rpm,zatankowałem do pełna i teoretycznie zagotował się płyn:)test zegarów się włączył Na starym liczniku złapałem kiedyś 225km-teraz tak do 210/215 dojde ale długo to trwa:) Edytowane 11 Grudnia 2010 przez Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jak ja jechalem po autostradzie 206tka 150 to jak przejezdzalem obok tira to balem sie, ze wylece w powietrze Ale no ja nie wiem, moje 2.0 pedzilo maksymalnie 220km/h i ni huhu wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwitekewelina Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 a ja to najwięcej w życiu to jechałam 180km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorian Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mondeo mk1 1.6 90KM maksymalnie licznikowe 170km/h, więcej nie dał rady. E36 325i według GPSa równiutkie 230km/h i zacząłem zwalniać bo był wjazd na autostradę. Na liczniku było delikatnie powyżej 240. Ale myślę, że wiele więcej by już nie wycisnął, może z 10km/h jeszcze.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Swoja jechałem do odciencia navi pokazała 227km/h zegar coś ponad 220km/h oczywiście po niemieckich autostradach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Live For Speed BMW e46 turbo 360 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Rowerem marki ukraina 65kmh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Live For Speed BMW e46 turbo 360 km/h NFS Underground 2 - Nissan skylyne 414km/h ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Rowerem marki ukraina 65kmh dokladnie jechalem takim samym ! tylko moj 60 jechal :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 NFS Underground 2 - Nissan skylyne 414km/h ;p No widzisz ja latam tylko Bumierami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 bywało szybciej, ale najmocniejsze wrażenia to 195km\h, Multivan, prędkość z navi. Speed bez szału ale fajnie się leci przy -10 autem z aerodynamiką pustaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wigry 3 z dużej górki,ostatni spojrzenie na licznik to 35 może i było więcej,ale nie patrzyłem nwięcej tylko trzymałem mocno kierownice(nie tylko to ) bo prawie sie oderwał od drogi :roll::roll::roll: zayebisty temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 No widzisz ja latam tylko Bumierami teraz tez.. e30, e34, e36 i e46 jesli chodzi o gre;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 bywało szybciej, ale najmocniejsze wrażenia to 195km\h, Multivan, prędkość z navi. Speed bez szału ale fajnie się leci przy -10 autem z aerodynamiką pustaka... Co do wrazen. Jako pasazer kilka lat temu(wiec od razu wyobrazcie sobie chorobe kierowca..), z kuzynem ktory srednio panuje nad samochodem (widac jak ktos jezdzi, ze albo jedzi dobrze i pewnie, albo tak, ze chcialby jezdzic dobrze ale jezdzi niepewnie, nerwowo. On zdecydowanie to drugie!). Mercedes VITO, pazdziernik (liscie, slisko), droga jednopasmowa przez las, on jeden lokiec przez okno, druga reka papieros i trzyma sobie paluszkami kierownice. 160km/hr i tylko widzialem jak to "nerwowo" reaguje. Autentycznie blagalem zeby sie zatrzymal i mnie wypuscil i do Wrocka wroce z buta. Myslalem ze pieluchy beda mi potrzebne. To byl ostatni raz kiedy z nim wsiadlem do samochodu w jakiejkolwiek trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 ja miałem komfortową sytuację w Multivanku, bo czułem się pewnie, a 174 KM, 4Motion i elektronika której ilości nie powstydziłby się mały wahadłowiec dawały radę (auto było robione na zamówienie dla szefa w Hanowerze...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 110 km/h Ale... Lancer EVO VII. Długa prosta, tyle, że na wąskiej leśnej drodze.W wozie klatka, kubły, pasy... I moje pełne gacie, jak lusterko po mojej stronie zostało na drzewie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 a ja leciałem 1900km najwiecej (z Namysłowa do cherburga) 17,5 godziny:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Jeśli chodzi o długość podróży to ja spędziłem najwięcej za kółkiem 21 godzin. Wyjazd z Oławy do Łomży z kolegą po Ałdi. 4.00 wyjazd z Oławy, około 15.00 Łomża, Ałdi oczywiście shit, wracamy - dzwoni jego żona, że w Nysie stoi taka sama. Nysa około północy, oględziny auta, kupno i powrót do Oławy około 1.00. Nie ma to jak przejechać całą Polskę za autem a kupić je 80 km od domu :lol::lol::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 gdy jezdzilem w ochronie na interwencji za kolkiem to cala sluzbe 24h spedzalem w tej upierdliwej skodzie fabii tłukac sie bez sensu po wrocławiu a prywatnie z kolegą KYLO z forum jego e30 z nudów jakies 18-19h ciaglej szwendaczki po wrocku z przerwa na wc i jakiegos kiebaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 około 220km/h Bawarią(wskazywała chyba około 230,ale wiadomo-przekłamanie licznika)na autobahnie... 195km/h mitsu sigma...zagadałem się z gościem a auto szło jak burza-myślałem,że mam około 140 na blacie:) co do długości siedzenia w aucie-kilka razy zdarzyło się po kilkanaście,ale najbardziej pamiętam trasa Wrocław-Wałcz i z powrotem z 3 godzinnym korkiem po drodze...podobnie trasa na Grunwald-300km przez 9godzin-brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja w ta zime to raz 600km 16 godzin jechalem, pozniej 15 godzin mi zajelo przejechanie 400km, uroki polskiej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Głogów - Pamplona 21 godzin - proszę to przebić mijasz granice z Niemcami po 1,5 godziny jazdy i słyszysz Hołka w navi " dwa tysiące, dwieście kilometrów, dwadzieścia, dwie godziny do celu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi