rush Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 test predkosci mojej maszyny, dobre warunki do jazdy, kumpel obok z gpsem w rece, ktory pokazal 237km/h duzo zalezy od tego czy top speed sczytywane z gpsa czy z licznika, bo wiadomo, ze licznik przeklamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Kiedys 320Ci E46 220km/h 330D E46 230km/h No i moja aktualna v-max 250km/h, w Niemczech oczywiscie ale podejrzewam, ze mniej bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 W bylej e36 328i (po modach - gora od m50b25, barany, wydech, program) 240, na nartach 30 i w pierwszej mojej buni e30 325i 230 Ale najwieksze wrazenie bylo chyba na nartach bo nie umialem jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 E39 528i jechalem 248km/h dwa razy i wiecej sie nie dalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 moja 528i 200km/h na więcej nie było miejsca;/ ale max speed sie jeszcze sprawdzi:) e38 740i na automacie max 240km/h więcej nie chciała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 To ja swoja E39 530d automat na a4 235 myślę że może by ją do tych 240 bujnął według licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ja nie staram sie rozpędzac do takich prędkości,raz że wiek samochodu robi swoje i po prostu szkoda mi go,a dwa ze nie ma drogi do tak szybkiej jazdy. Brutalna prawda... A najwięcej na autostradzie u naszych zachodnich sąsiadów jechałem 180. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 180 na a4 bez dociskania na maxa z zimówkami świeżo zakupionymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 ja czasem motorkiem smigałem 200 ale to w starych kawalerskich czasach teraz mi sie az tak nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 120 wczoraj z tym że po śniegu koledzy, w sumie po śniego-lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 120 wczoraj z tym że po śniegu koledzy, w sumie po śniego-lodzie. Ale to się nie liczy , ze w miejscu sobie przytrzymałes na hamulcu i 120 na blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Hehe, o tym nie pomyślałem nawet. Kojarzysz Mordulec tą polną dróżkę od nas z domu do pracy, gdzie jest ograniczenie na mostku do 60? Rewelacyjna droga dla tylnonapędówki w zimie Ale tam szybciej jak 100 nie jadę, to trochę niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Hehe, o tym nie pomyślałem nawet. Kojarzysz Mordulec tą polną dróżkę od nas z domu do pracy, gdzie jest ograniczenie na mostku do 60? Rewelacyjna droga dla tylnonapędówki w zimie Ale tam szybciej jak 100 nie jadę, to trochę niebezpieczne Ja pierdziele , jak bylismy u Was to jak tamtedy jechałem BMWFocusem to tak max 50 koło tego mostku a i to raz by mnie staranowała ciężarówka , ja nie wiem w lecie tam jest mega wąsko a w zimie jak odsniezają to pewnie jedno auto się tam ledwie miesci ... masakra ... ale swoją drogą bumer na taką pogode na oponach z kolcami to rewelka :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Nie no przez mostek to nie lecę 100, bo musiałbym mieć coś z głową, ale reszta tej drogi jest całkiem, całkiem, te łuki fajnie się bierze z wyłączonym ASC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertgajewski42 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 E36 320i 235km/h i to z paluszkiem w ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Szczerze to jestem w szoku, bo z moich informacji wiadomo mi, ze 2.0 150 koni ma v-max 220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 zamkniety budzik w tym tygodniu na parkingu przy cmentarzu osobowickim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Szczerze to jestem w szoku, bo z moich informacji wiadomo mi, ze 2.0 150 koni ma v-max 220 Czechu przeglądnij temat od początku to dopiero będziesz w szoku :lol: :lol: :lol: Istny need for speed w wersji polak potrafi .... 150kmh w katalogu a tu ludzie po 250 wyciągają :lol: Takie rzeczy to tylko w erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Też chciałem spytać jak to sie da tyle pocisnąć japońcem i to z palcem w ... Mój japoniec miał naprawdę zdrowy motor i do 205 rozpędzałem się długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 oplem corsą 1.4 190 aż się wystraszylem Mordulec wykręć Pauli jedną świecę, żeby nie jeździła 200km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Mordulec wykręć Pauli jedną świecę, żeby nie jeździła 200km/h. Taa ostatnio wbilismy na autostradę i faktycznie strach jechać .... więcej jak 130 to normalnie masakra w takim lekki aucie , nosi na wszystkie strony :lol: I szczerze wątpie żeby dało się tym wyciągnąć 190kmh .... jakiś kolejny fantasta .... zegary są do 200 a ja mając 130 na blacie miałem chyba 4tyś obrotów na 5-tce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 ... może "szybki" kolega znalazł szósty bieg ... albo zapiął Rakietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Dawno nie preglądałem tego tematu, a warto jak się ma kiepski humor wrócić o 20stron do tyłu i uśmiać się do łez. Ja dzisiaj jechałem moją E39 245km/h i musiałem hamować, bo łoś mi wyskoczył na drogę, kurdę a juz miałem 3-kę wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 panowie ale male autka i silniki male tez jadą moją słuzbową fabią 1.2 dalo sie rozwijac predkosci miedzy 130-145km/h na max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Szczerze to jestem w szoku, bo z moich informacji wiadomo mi, ze 2.0 150 koni ma v-max 220 e36 18is vmax jaka napedzilem sie nia bylo ok 237 kmh wiec dA RADE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi