Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Ja swoją E30 M50B25 jechałem ok. 240-tyle dała rade w Niemczech.

E36 M50B20 - ok.220 w PL - więcej już nie chciała jechać.

Z kumplem jechaliśmy jego Mercem C AMG(stary)-ok.270 (w Niemczech) -wrażenie niezłe,ale ponoć strasznie się prowadzi przy tej prędkości (chodzi o dupiaty ukł.kierowniczy).

Co Beema,to Beema. <bmw_1>

W Polsce można się rozpędzić,jeśli się wie gdzie (heh,od biedy nawet na A4 da rade) ale problemem są fotoradary,no i jednak-coraz gorsza jakość -tych nieremontowanych-dróg.

ps.dlaczego ta buźka nie ma oczu?:

<bmw_1>

Seicento SX 0.9 - 135 km\h :mrgreen:

dziś Seicento 900 (wersja osobowa) z pizzeri, gdzie woze pizze leciałem 140 po długim bujaniu :P myslalem ze tyle nie pojdzie, ale jednak udało sie :D

Brawa za wytrwałość ;) Ja nie miałem cierpliwości "piłować" silnik tyle czasu :lol: :wink:

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...

Pierwszym swoim autkiem Forde Mondeo 1.7TD - 160, A4 w kierunku Zakopanego. Ale przez 5 minut, bo za głośno jest.

Drugim swoim autkiem, BMW 520'96 - 180, A4. Na pewno pojechała by szybciej, ale strach albo zdrowy rozsądek nie pozwolił mi na więcej :)

Trzecim swoim autkiem, BMW 740d, i chyba ostatnim (bo nie widzę potrzeby wymiany) rozpędziłem się na A4 do 200km/h, i nie miałem strachu :) Komfort niesamowity. Tylko jak powiedziałem żoneczce by spojrzała na licznik (bo też nie czuła dyskomfortu), to poprosiła o zwolnienie. Może dzisiaj spróbuję sam :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Ja swoim aparacikiem (M50B20)wykrecilem Na A4 PB- 209 km a w opcji ""NitroLPG'' -190 km , uwienczylem to na komorece ale filmik przepadl wraz ze starym fonem , widzialem na Mańka fonie jak w drodze do Wrocka e32 zamknał w niej licznik :)