maximus Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 e36 po wymianie wszystkich filtrow itd 205 na godzinie autostrada a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 malcem 140 to standart... seicento 1100 180 zamkniety licznik i jeszcze moze by polecial... :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 BMW E36 328i Cabrio ... moją licznik zamknąłem (240 km/h) ... ale miałem śmierć w oczach ... trasa A4 Katowice - Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iskra_Pszczyna Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Audi A4 Avant 1,8 20V (125kucy) w pięć osób 215km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 witam jak z kumplem jechałem jego 530d!!! e39 kombi 2003r. to pokazało przez moment 240km/h mam na to dowody i nie są to zdięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ja moją 524td targałem 195km/h <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ja moją E30 1,6 M40 185 bo jurz mi zawory nie pomagają dusi sie zchodzi do 170 i znowu na 180 rok temu 190 na A4 [ Dodano: 19 Wrzesień 07, 12:30 ] ja moją E30 1,6 M40 185 bo już mi zawory nie pomagają dusi sie zachodzi do 170 i znowu na 180 rok temu 190 na A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ja leciałem fiatem Pandą Van 180 km/h przez pare min niestety nie mam dowodu bo musiałem kierownice trzymać bo jak dmuchnęło na A4 to na drugim pasie lądowałem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ostatnio mo modyfikacjach lecialem 220 a4 wro- katowice ale nie mialem mozliwosci trzymac pedalu gazu dalej bo brakowalo miejsca. powiem ze bez chipa i z tyle amo dalo rade z chipem moze wiecej kiedys sie potocze bo to odcinki nie ma tak nisko. Ale raczej nie ma na to warunkow w polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A ja swoją leciałem 265, bo wskazówka wyszła lekko poza licznik, a jak mijałem fotoradar, to kumacie akcję z któregoś Taxi??Aż się szkiełko posypało, pewnie ograniczenie elektroniczne miał ten radar do 250km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Byq nie pal więcej tego g*wna bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 a jak mijałem fotoradar, to kumacie akcję z któregoś Taxi??Aż się szkiełko posypało Byqu bajki opowiadasz szkiełko w tym fotoradarze "sie sypie" przy 306 .... sam sprawdzałem :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 hmm ja moją super stjuninkofanom 320 jechałem tam 320 zanim radar zrobił zdjecie już odjechałem... bueheheh... ale sie wlookłeemm... jazda bedzie jak odbiore moją M7 z serwisu gdzie montują właśnie magnetyzery :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 hmm ja moją super stjuninkofanom 320 jechałem tam 320 zanim radar zrobił zdjecie już odjechałem... bueheheh... ale sie wlookłeemm... jazda bedzie jak odbiore moją M7 z serwisu gdzie montują właśnie magnetyzery :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pamiętaj o strumienicach, żeby nie zapomnieli zamontować :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A ja swoją leciałem 265, bo wskazówka wyszła lekko poza licznik, a jak mijałem fotoradar, to kumacie akcję z któregoś Taxi??Aż się szkiełko posypało, pewnie ograniczenie elektroniczne miał ten radar do 250km/h Byq jakas aluzja do mojego postu to byla czy tak przypadkowo sie zdarzylo co <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Szwedu <bmw_2> , generalnie aluzja, akurat po Twoim poście napisałem przypadkowo. Poprostu jak widzę że tutaj m40 w e36 śmigają na luzie ponad dwie paczki, a ja swoją e30 ze zdrowym m10 na pełnym wtrysku rozpędziłem ją do 185km/h na pasie startowym to trochę się boję moją na autostradę wyjeżdżać, bo się zagapię i co?? A przy okazji Carlos u Ciebie w cabrio jest tylko 240 na zegarze?? Pytam jak najbardziej poważnie bo w m10 miałem 240, a w obecnej jest 260, a jednak 328 to 328. I wogóle wszyscy posiadacze 2 litrówek i w górę to uważajcie z autostradami, bo to się człowiek zagada, zagapi a zniszczenie fotoradaru może drogo kosztować Pozdrawiam i nie bierzcie do siebie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Nie no to to fakt pisalem juz wczesniej w tym watku.. fakt ze to 1.6 pisza teksty tupu '' lecialem 210 ale miejsca juz nie bylo' ale ja juz sie klucic nie bede bo zal zdrowia i wogole nie mam sesnu. Najbardziej sie gdzies usmialem jak typ mowil ze mi 1.6 licznik zamyka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 moja M7 ma licznik specjalnie stjuninkofany do 300 dzisiaj odebrałem ją z serwisu... wskazówka okrażyła go dwa razy dookoła, veyron sie chowa wszystko dzieki stożkowemu filtrowi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 moja M7 ma licznik specjalnie stjuninkofany do 300 dzisiaj odebrałem ją z serwisu... wskazówka okrażyła go dwa razy dookoła, veyron sie chowa wszystko dzieki stożkowemu filtrowi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prawda jest taka ze nowe M3 ma do 330km\h tylko po co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 skoro temat jest i tak o niczym to pozwole sobie taki off topic zrobic... szwedu, jakie masz ustawienia fury, ze takie ladne boki zapinasz M3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 skoro temat jest i tak o niczym to pozwole sobie taki off topic zrobic...szwedu, jakie masz ustawienia fury, ze takie ladne boki zapinasz M3? Zbytnio ustawien tam nie ma jerzdze na zwyklej zawieszce wszystko wylaczone i odpowiednio podchodze do zakretu, juz bazylowi tlumaczylem ;] Trzeba zrobic jakas lige maxbimera ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 z tego co pamietam to na A4 max jest 130 km/h ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 z tego co pamietam to na A4 max jest 130 km/h ? A czy któryś z naszych forumowiczów jeździł szybciej na polskich drogach ?? :mrgreen: :mrgreen: Wszyscy mówią o słynnej A4 w niemczej - gdzieś na południu :wink: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ja jechalem 225km/h e36 320 coupe nie wiem czy jest się czym chwalić, ale w e36 328i zamknąłem budzik w przeciągu... pi razy oko 40-50 sek. fajne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi