Bob Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ja motorynka ze splanowanym tlokiem cisnalem 90 to jest niemożliwe heh, na tych dwóch biegach motorynka w zyciu tyle nie pójdzie :roll: a mi w simsonie licznik nie działa Sr50 taki jak twój (wiem bo miałem) jedzie 65kmh. S51(też mialem :wink: ) jechał 75kmh 8) OT: chcesz Mocniejszego Simsona to: -zębatka która ma mniej zębów(a wiem,że masz taką nówke :wink: ) -sporotwy wydech -cylinder 60ccm -polerka kanałów wtedy taki simson całkiem prędki się robi mój dopóki nie zatarłem to był potwór :lol: :twisted: załóż sobie przód z S51, simson siada wtedy jakieś 8-10cm, fajnei wygląda, jak na gwincie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ja motorynka ze splanowanym tlokiem cisnalem 90 to jest niemożliwe heh, na tych dwóch biegach motorynka w zyciu tyle nie pójdzie :roll: BUahahah chodzilo mi o to ze ta motorynka cisnela 90 tak jak innym 316i zamykala licznik lub jechala 250km/h :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 -zębatka która ma mniej zębów(a wiem,że masz taką nówke :wink: ) Ale nie wiesz że jezdże na niej już jakieś pół roku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelton1985 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ja jechalem w Trzebnicy z górki pierwszym swoim autem kapselkiem 120 km na godzine swoim e 36 coupe 316 i jechalem przed Lesznem na odcinku doświadczalnym 195 km na godzine ale był to już zdecydowane kat dla autka....za mała moc za mały silnik happy_bmw [ Dodano: 12 Luty 07, 00:08 ] eheh no i kiedyś jechałem rowerem 40 kmh na godzine buhehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 ja motorynka ze splanowanym tlokiem cisnalem 90 mialem 14 lat :mrgreen: :shock: :shock: :shock: miala moze podtlenek azotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 ja motorynka ze splanowanym tlokiem cisnalem 90 mialem 14 lat :mrgreen: :shock: :shock: :shock: miala moze podtlenek azotu? Miała silnik od MZ :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 czysta ironia :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 [ Dodano: 12 Luty 07, 20:30 ] Cytat: a mi w simsonie licznik nie działa Sr50 taki jak twój (wiem bo miałem) jedzie 65kmh. S51(też mialem ) jechał 75kmh OT: chcesz Mocniejszego Simsona to: -zębatka która ma mniej zębów(a wiem,że masz taką nówke ) -sporotwy wydech -cylinder 60ccm -polerka kanałów wtedy taki simson całkiem prędki się robi mój dopóki nie zatarłem to był potwór załóż sobie przód z S51, simson siada wtedy jakieś 8-10cm, fajnei wygląda, jak na gwincie Ja miałem kiedyś takie cudo, które było złożone z ramy od simsona i silnik od WSK 125. Jak to fruwało :mrgreen: Było totalnie odelżone tzn. sama rama,siedzeni, bak i koła (tył od wsk) oraz delikatnie, prawie wogóle nie działający przedni hamulec, szła jak przecinak :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniu Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Dziś po południu byłem w domu, na kawie! 387km w jędną stronę, praca - okolice łodzi, dom- wałbrzych. Bryknąłem się nowym autem teścia audi A8 4.2 fsi trasa a1 292km/h według komputera (zdjęta blokada rano :mrgreen:) Nawet mi się ... nie spociła podczas podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Moją bunia na a4 200km/h, przy pełnej obsadzie, 5-osób+pełny bagażnik i to nie było jeszcze wszystko na co ja stać 8) krótki odcinek z pietrzykowic do strzelina, w niedziele po południu, trochę był tłok na a4 <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 ja swoją na A4 w dwie osoby na kółkach R15 195/65 licznikowe 210km/h, i jeszcze by pojechała, ale............................ ...........schowek mi sie otwarł i jakoś odeszła ochota dalszego bicia rekordu prędkości. Nawiasem mówiąc ciekawy jestem ile mi licznikowej prędkości pokaże skoro fabryczne dane mówią o 227km/h, a 210-220 wyciągają bumy z silnikami m40 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Byq sądze,że 270kmh spokojnie polecisz :lol: :wink: jak zdrowa, to powinna 230pokazać myśle. Passat 1.9 TDI 110KM but w podłodze po autostradzie licznik -215kmh / tomtom - 208kmh po prostej drodze nie z górki. Średnie spalanie przy bucie 7.3l ON :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 zdrowe m52b25 w e36 jedzie 240kmh :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 w danych książkowych ma 237km/h, ta 192KM jeśli dobrze pamiętam 239km/h więc na liczniku te 240 powinno pokazać. Zobaczymy, póki co jest 210 i nie wiem kiedy następna okazja do testów będzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 dzis na obwodnicy trzebnicy ponad 210km/h jeszcze bym cos wykrecil ale trzeba bylo hamowac bo fotoradar byl juz w zasiegu 1km odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 w danych książkowych ma 237km/h, ta 192KM jeśli dobrze pamiętam 239km/h więc na liczniku te 240 powinno pokazać.Zobaczymy, póki co jest 210 i nie wiem kiedy następna okazja do testów będzie ;-) jechalem 323i Coupe E36 tyle :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ja mam chyba cos zjebane na stalowkach 185/65/15 z indexem predkosci do 180 jechalem 210 na 4 biegu bueuhe mam swiadkow jak cos to kiedys zapraszam na przewozke bueuhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 a to dobry zamiennik Serek? Jakiego v maxa ma tds w papierach? Pewnie skrzynia jest taka,że na 4 pocisnie prawie pod v max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 to sa standardowe wymiary stalowek pod e36 z oponami ... no v-max jest wiekszy buehue dlatego nei wiem co myslec ... w ksiazce takie autko powinno pocisnac 210 mac moje ma tyle na 4biegu ... wracajac kiedys ze skarba w 4 osoby licznikowe 240 wiec powiem wam ze cos nie tege...jadac w 2 osoby 225 km kurwa albo cos mam zjebane albo cos mam zjebane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Zyciowy maks: 240 Jaguarem taty na odcinku autostrady Wrocław - Opole. Był jeszcze zapas gazu pod nogą ale juz pikawa zabolala Zycie mi mile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 MB 500 AMG - 270 km/h - Bahna pod Caen, jeszcze moglo ale to prawie zawal:) RR Laguna 2.2 - 240 km/h, niemieckia Autobahna, niemieckie paliwo:) wiecej sie nie dalo i klime odcielo:) Golf III 1.8 @110 PS - 215km/h, z milicza na trzebnice jest kawalek prostej i tam chcial jeszcze, ale strach bo dziury na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Juz widze te nagłówki w brukowcach: "Jechał 270... i zmarł na zawał" Smieszne ale prawdziwe i chyba nawet bywało w historii Co do tych prędkosci to trzeba miec wyczucie czy wogole warto danym samochodem probowac czy kolo nie odleci, czy spojler nie odfrunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 A co do calibry 8V ma 115 kucy.Wazy cos kolo 1300 (jak e36) ale musialabyc niezle dojechana-jak prawie kazda calibra Ciezko byloby Ci objechac Caline z dobrym silnikiem,a moze masz taka rakiete poprostu :twisted: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 z tego co slyszalem to v-max dla sam. osobowych jest mierzony po pewnej odleglosci od startu (chyba kilometr) i jest to podawane jako predkosc maxymalna i mowia o tym jakies normy dotyczace pomiarow . nie pamietam dokladnie , ale przy w pelni sprawnym silniku nie odbiegajacym od parametrow fabrycznych , sprzyjajacych warunkach oraz odleglosci auta potrafia pojechac duzo szybciej niz podaja dane fabryczne . stad jak auto ma po kilometrze 190 to po nastepnym mozliwe ze dociagnie jeszcze 15 czy 20 wiecej . mialem kiedys m40 ktore potrafilo na autostradzie dociagnac na 5 biegu do odciecia (215 na liczniku) jak i m20b25 ktore z trudem osiagalo 200 nie biorac oleju i pracujac jak szwajcarski zegarek . nie ma reguly ... oczywiscie w granicach rozsadku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 ja swoja E-36 318 200km/h wczesniej vw golfemI 1.6D 170km/h no i moim pierwszym maluchem licznikowe140km\h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi