Georgii Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Wiele z Nas ma zapewne pocący się zbiorniczek płynu wspomagania.Jest to brak lub twarda uszczelka.Wymiana zajmie minutę trzeba tylko pamiętać by nową posmarować odrobiną płynu przed założeniem na korek.Dla zainteresowanych numer części w ASO: 32411128333 koszt kilka złotych.Uszczelka-oring pasuje chyba do każdego BMW – od E30 po najnowsze. Można zawsze grupowo załatwić sprawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dobry pomysł. Może faktycznie zrobimy jakieś zamówienie grupowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No można by było ja bym dwie sztuki oringów na zapas wziął,bo koszt jednego to kilka złotych Ja mogę załatwić sprawę w salonie Bmw Lubin mam tam znajomych. Ale odbiór byłby w Legnicy,więc może lepiej ktoś z Wrocka bo Nas tam więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) U mnie sytuacja podobna, ale okazało się że opaska skrętna na wężu nie trzymała i olejem lało. Warto to sprawdzić lub od razu wymienić, nie trzeba nić rozłączać w układzie. Edytowane 26 Października 2014 przez ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 A w e34 oprócz oryginalnej słabej zaciskanej opaski można dodać zwykłą obok i daje radę(chociaż w e34 z boku korka jest otworek i w maksymalnych położeniach kiery lubi syknąć mgiełką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Jeśli węże są uwalone od spodu całe to można opaski zmienić na nowe i będzie okej.Jeśli zbiorniczek poci się od góry to wszystko leci z pod korka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi