Pecet Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam! Mam u siebie w e36 z 1994r. taką wersję OBD KOMPUTER BMW E36 WYŚWIETLACZ 8 PRZYCISKÓW CHECK Ale ma wypalone pixele i zastanawiam się nad wymianą na pełne OBD: BMW E36 @ WYŚWIETLACZ KOMPUTER POŁADOWY PEŁNY (4680016178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wiem,że nie mam czujnika temperatury i przełącznika w manetce. Ale chciałbym mieć pełne OBD dla bajeru czy ten duży wyświetlacz będzie wyświetlał check tak jak ten 8 przyciskowy ? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 BEEMKA - KLUB :: Zobacz temat - Zmiana OBC z 7 na 18 w e36 ale w sumie musisz poszukac z cala wiazku tak zwany komplet.robisz wtedy albo poprosic zeby do kogos z forum podjechac kto sie bawil z tym,ale sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 PEŁNY KOMPUTER BMW E36 328 KOMPLETNY ZESTAW OBC (4725396083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 a bez tej drugiej wiązki wyświetlacz i przyciski będę w ogóle działać ? przyciski będą podświetlane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 kurde a chcesz poprostu prowizorke zrobic?to lepiej w calej nie rob a bedziesz szczesliwszy a tak to wszystko mozna zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi