Mateusz_ Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 W poprzednim temacie opisywałem swój problem postanowiłem wrzucić filmik jak to na żywo wygląda mój problem [video=youtube;KW9ooNW4VPA] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mi to wygląda jakby radio było kiedyś dokładane i nie trzyma pamięci bo traci całkiem prąd nie ma tzw.podtrzymania. Oczywiście to tylko przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tylko przed update oprogramowania w radiu było podobnie poźniej KAMCIO zrobił mi update + nowe mapy i polski język a po jakis paru dniach znowu sie dzieje to co na filmiku i zauważyłem jedną rzecz że jak zrobiło się zimno to dzięje się to cały czas jak wjechalem do garazu i auto chwile postało w ciepłym nagle ustawienia się zapamiętały . Pewien Pan mi powiedział że prawdopodobnie mogę mieć uszkodzony licznik który powoduje resetowanie pamięci , ale żeby to się sprawdziło musze mieć potwierdzenie tej usterki by móc szukać takiego licznika. Bo naprawiać na "czuja" to nic nie da. Więc czekam na dobrego magika jeszcze nadzieja jest w 5oul :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Kolego być może zaśniedziałe-zawilgocone styki w liczniku czy radiu i będą jaja...Na początek wyjąłbym licznik i radio sprawdził styki na wtykach i porządnie spryskał kontaktem do styków nadmiar wytarł aby nie kapało z wtyków i wsadził wtedy zobaczysz czy to styki czy coś pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A to że coś mi rozładowuje akumulator do zera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Może najpierw udaj się na kompa do kogoś kumatego w celu prześwietlenia całego auta,modułów,licznika itp. Gdybać można a przecież nie będziesz wymieniał w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Właśnie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperrro2000 Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Witam, mam taki sam problem. Co było przyczyną tej usterki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi