gut7 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 witam na sprzedaż mam głośniki wyciągnięte z mojej coupe firmy HAES made in kraj głodnych ludzi, pochodzą z wersji poliftowej grały dobrze i są zdecydowanie lepsze niż montowane chyba z firmy nokia czy siemens tak przynajmniej powiedzieli tam gdzie wymieniali mi głośniki i rzeczywiście grały lepiej niż w mojej poprzedniej coupe. łączeni 6 sztuk 2x w drzwi przednie i 2 sztuki na tył. jeden ten twiterek jest lekko wciśnięty ale w niczym to nie przeszkadza ( widoczne na jednym ze zdjęć ) cena 150zł ? sprzedam również spojler dostałem go do auta jak był już zdemontowany więc do końca nie wiem co i jak. jego stan oceniam na dobry jakieś małe ryski nie głębokie kolor carbonschwartz. typ 9410900/ made in Austria cena 250zł ? do sprzedania mam również kompletny chromline do e46 coupe ( z mojej poprzedniej) z tego co pamiętam to przy demontażu lekko zagięła mi się listwa chyba drzwiowa albo tylnej szyby reszta ładnie wyglądała zdjęcia wstawię jak przestanie padać albo wyślę zainteresowanym cena 200zł ? ceny są oczywiście do negocjacji, przelew na konto, najlepiej odbiór osobisty we wrocławiu aby uniknąć nieporozumień, lub na trasie wrocław-oleśnica-namysłow- kluczbork mogę ewentualnie przejechać się przez opole do cen proszę doliczyć koszty wysyłki wyślę tak jak osoba zainteresowana będzie chciała, za odpowiednią opłatą może być to nawet gołąb pocztowy pozdrawiam nr tel. 603323006 mogę również zamienić się na coś ciekawego z moją dopłatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 ponawiam ceny w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Głośniki 13" czy 16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 W coupe są 16,5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi