Mateusz_ Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam chciAlbym przyciemnic szyby w swojej e39 sedan znacie kogos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Arek w nieciszowie pod oleśnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ja robilem w Olesnicy na spalicach za 3 szyby placilem 250zl o ile dobrze pamietam. Nie wiem czy to duzo, czy nie bo nie bylem u innych pytac o cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 zapłaciłeś mało ale jakość wykonania u tego gościa to porażka..... widziałem kilka jego robót i liopa.. musi się jeszcze podszkolić... co prawda miły gość i gadka się klei ale dobry to może w montowaniu a nie w przyciemnianu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mnie tam pasowało jak wykonał. Nie miałem okazji go porównać bo tylko w 1 aucie przyciemnialem. Ten z sieciową ile bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Polecam Kolegę z Wrocławia Przemka ostatnio przyciemnial mi wszystkie szyby pełna profeska wszystkie szyby oklejanie poza autem wiec w środku sucho a co do ceny kwestia do gadania się Edytowane 21 Października 2014 przez edu2301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ja w swoim bylym MK5 30 Edition przyciemnilem 5 szybek i zaplacilem 400,- z jakosci wykonania bylem zadowolony :D Jego adres........ Realizacje - auto folie, folie okienne, przeciwsłoneczne, ochronne - Przyciemnianie szyb Wrocław - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Polecam Kolegę z Wrocławia Przemka ostatnio przyciemnial mi wszystkie szyby pełna profeska wszystkie szyby oklejanie poza autem wiec w środku sucho a co do ceny kwestia do gadania się Dasz mi namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Znajomy robił w AUTO-TOMEKS na Czechowickiej we Wrocławiu. Płacił 400zl za mondeo mk3 kombi, robota bardzo dobrze wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dasz mi namiary ? Nr masz już na prV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi