Maajkii Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Witam przestrzegam przed Intercars Głogów!!!! Więc tak. Objawy u mnie w aucie : Brak mocy Szarpanie Nie trzyma niskich obrotów Diagnoza intercarsu: Do wymiany Turbo, przepływomierz, węże podciśnienia ( tu się nie kłóciłem wiedziałem w jakim są stanie ) Cały EGR Mowie dobra, zrobcie mi węże podcisnienia a reszte zrobię sam. Wymienili mi weze 300ZŁ :shock: dobra... Wrocilem na chate. Podpinam się pod Inpe Turbo pompuje 2,2bara pozatym miałem papier na wymiane na nowe w serwisie ( pomyślałem wcześniej ze taki papierek to kazdy moze wystawic ) Wiec stwierdziłem turbo całe. Przepływke wziałęm na podmiane od kolegi dalej brak mocy. Okej wniosek moj : Uszkodzony IC wymieniłem dalej brak mocy. Patrze na te nowe weze a one bez OPLOTU, wciskam gaz a weze sie zciskaja.. :shock::shock::shock: Wiec tak sytuacja wyglada............. NIE POLECAM!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi