Dyziu Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 co byście polecali...?? może macie jakieś sprawdzone wózki z wyposażeniem??? mysle nad yato z wyposażeniem WOZEK NARZEDZIOWY WARSZTATOWY SZAFKA YATO YT-5530 (4619692502) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. musze też kupić migomat do 2000zł znalazłem taki BESTER Midimagster 1801 spawarka migomat ZESTAW (4699979834) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dużo czytalem ostatnimi czasy for lakierniczo-blacharskich, polecali chłopaki właśnie tego bestera, także spawarka godna polecenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 musze też kupić migomat do 2000złznalazłem taki BESTER Midimagster 1801 spawarka migomat ZESTAW (4699979834) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zależy co chcesz nim robic,to raz,a dwa nie polecał bym spawarki bez eurozłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Pawelo napisz coś o tej swojej .... która bedzie lepsza.. czy ta z linku czy ta co masz na opchanie... bedzie służyła do warsztatu samochodowego... czyli lekkich prac czy to blacharskich czy pospawać tłumik itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 sluchaj ojciec zakupil skrzynke kingtona jakies 4lata temu do dnia dzisiejszego zadne z narzedzi nie wymienial,nie zlamal.na twoim miejscu poszukalbym wogole hurtownie z narzedziami podjechal tam i zobaczyl oferty tak aby dopasowac pod siebie.kupujac z allegro kupisz uniwersalna i powiecmy w polowie wyposazona a 1/3 narzedzi moze tobie wogole nie byc przydatna. jezeli masz zalazona dzialalnosc firme dla ciebie jeszcze lepiej.a z yato jest roznie zaleznosci w sumie gdzie kupisz,na wyposazeniu w warsztacie rowniez u ojca sa narzedzia dodatkowe,lewarek i pare innych spraw.ja w castoramie zakupilem zestaw yato i ci powiem ze przy skladaniu przodu u siebie na podworku to mala grzechotke i dwie male przedluzki zagonilem pierwszego dnia. dlatego lekko zrazilem sie do takich promocji w marketach i od zakupow na allegro juz dawno mnie przestrzegano bo nigdy niewiesz z jakiego zriodla pochodzi dany przedmiot.zarazem kupiac w hurtowni masz tez gwarancje,rowniez przykladem zapodam warsztat ojca gdzie nie jakie klucze typu do kol czy jakies lamaly sie i bez problemu wymieniano,oczewiscie mowiono ze lamaly sie przy ich przyznaczeniu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 obie jeden choooj,jedna i druga ma pseudo 400v i w cyklu 100% moja ma 54 A a ta z linku 60A,przy takim sprzęcie wchodzi w gre jedynie blaszka 1-2mm i bez ciągłego spawania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 jeśli chodzi o markę kluczy, które są dobre jakościowo, to jakiś czas temu interesował się tym tematem, wywnioskowałem ze godne polecenia firmy to stanley, proxxon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ja macałem przez pewien czas wózek KingTony z całym uposażeniem - klucze ogólnie same pracują, ty otwierasz piwo z boku i patrzysz jak śruby piszczą Nie wiem jaka ich cena ale sprzęt bardzo dobry. Osobiście mam małego dynamometryka z tej firmy, pod względem wykończenia jest perfekcyjny, chociaż swoje kosztował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 odnośnie kluczy to nie bierz Sata, już zdecydowanie lepsze Yato 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 cena tych king tony nie zachęca... ale za to jakość to raczej tak.... ciężko jest rozdzielić te 20 tyś z dotacji bo to nie jest tak wiele pieniędzy i raczej wózka narzędziowego za 5tyś nie kupie bo potem braknie na sprężarkę czy coś innego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 rece mi opadly-5tys? sluchaj dzis z ciekawiosci zadzwonie i dowiem sie po ile w Bydgoszczy zakupie taka skrzynke. wtedy czyli 4 lata temu byla kupowana za 1999.99 ale po 4 lata nie rzewyzszylaby 100% .a druga sprawa z tego typu rzeczy faktycznie w WRoclawiu wszystko drozsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 fajnie by było dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 sluchaj z ciekawosci wlazlem na kingtona strone i taki sam niebieski wozek z narzedziami z 190szt za 2820 prawie 1000 wiecej niz twoja cena,ale wez pod uwage ze np masz podtwierdzenie ze narzedzia sprawdzaja sie i sie nie psuja,kupisz narzedzia z "papieru" i bedziesz co chwile wymieniac sobie,dokupowywac i tak stacisz iles tam dodatkwo i tez wez pod uwage ze jezeli masz dotacje wiec kupujesz na firme wiec jeszcze odliczysz sobie,a tak na dobra sprawe jak dzwonisz czy naprzyklad podjezdzasz pogadasz i troszke moze na laske poprosisz z wzgledu na budzet i tak tobie jaki rabat uznaja zazwyczaj na start jak ktos sie odzywa rabat jest 10% jak poslodzisz ze sie marza tobie tego typu to moze i jeszcze lepsza cene uzyskasz.to jest wlasnei ten brutalny swiat. w bydgoszczy warsztat zacielismy z ojcem prowadzic od wlasnie tej skrzynki i pare innych narzedzi w garazu za 200zl wynajem rok pozniej przenieslimy sie do budynku po warsztatowym z dwoma miejscami na jednym kanal,przeciagu tego wlasnei roku po przeniesieniu zakupowane byly rozne przyzady pod rozrzady,wymiany olei no i kompressor 150l. tak naprawde na dzien dzisiejszy brakuje klimatyzacji i wulkanizacji no i spawary. widzisz 4 lata ale bez zadnego kredytu wszystko z obrotu warsztatu.wiec pomysl o tym aby zakupic dokladnie to co najwazniejsze bo wiadomo ze jak bys nei planowal i tak nie zmiescisz sie w budzecie. sorki za bledy wyrazalem mysl nie zastanawiajac sie nad ortografia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Dyziu a nie możesz kupić osobno wózka i do tego osobno jakiś wypasiony zestaw narzędzi? Czy musi to akurat być komplet? Kupujesz sobie np. taki wózek: SZAFKA SKRZYNKA NARZĘDZIOWA WÓZEK WARSZTATOWY (4703743019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. I taki zestaw narzędzi: KOMPLET KLUCZY NASADOWYCH 150 SZT. marki COVAL +parę innych dodatkowych narzędzi na wyposażenie i jest git. Wózek może być jako taki, ale narzędzia same powinne być dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Kondziu ma racje na temat wozka osobno,bo narzedzia kupujesz ktore sa pod ciebie ale zastanow sie tylko nad jakoscia narzedzi to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 My w pracy używamy głównie YATO, PROXXON i kuźnia, nie mogę złego słowa powiedzieć na te narzędzia, także polecam tę marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 kondziu musze kupić wózek wyposażony bo tak mam wpisane w dotacji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 A rozumiem, wymogi UE. No szkoda, bo lepszy zestaw by tak sklecił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Narzedziak | Elektronarzędzia - narzędzia Swojego czasu dużo tam kupiłem klamotów, zagadaj może coś specjalnie pod Ciebie przygotują i sprzedadzą jako kompletna szafeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ja Mam wózek z FACOM-y , klucze plaskie i oczkowe z grzechotkami tez z facoma, grzechotki duze1/2'' i jakies zestawy na 1/4'' tez facoma. Wkretaki, mam z Facom-y i WIHA. Imbusy WIHA (innej firmy nie mialem) Kombinerki, żabki to tylko biore z KNIPEXA. Wkretarka MILWAUKEE 18V (Koles oczy wywalił jak widzial, ze mieszalem beton takim malym gówienkiem ;p potrafi rece wykrecic ) Imadło firmy BIZON. Zestaw imbusow nasadkowych na grzechotke 1/2'' mialem z Facoma ale teraz mam zestaw z firmy PROXXON (ktos polecal wyzej ta firme) FAcom daje dozywotnia gwarancje, trzeba dlugo czekac na czesc, ale wymieniaja Wiertła mam z RUKO Tylko taki sprzet to chyba za jakis czas sobie kupisz bo kasy pewnie by braklo ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A kolega pracuje na narzędzia tato i daje radę przy autach. Ale zabki kupił z knipexa bo miał jakieś z castoszitu ibszybko zajehal. Byś potrzebował koleczka do wózka to daj cynk to ci zalatwie fajne co mają mały opór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi