bosford Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam! Mam problem, nie wiem jak wprowadzić kod w moim radiu BLAUPUNKT LUBECK RCC45, wyskakuja mi cztery 0000 i nie wiem jak wprowadzić kod, jakimi przyciskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Witam jezeli dobrze pamiętam kod wpisuję sie następująco Są cztery zera wiec jak masz pierwsze zero na wyswietlaczu to przyciskiem 1 od radia ustawiasz pierwszą cydre kody i tak leci następinie czyli drugie 0 przycisk 2 czecie 0 przycisk 3 czwarte 0 przyciks 4 0 0 0 0 1 2 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosford Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ok dzięki,sprawdze dzisiaj!!! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi