CzAkSs Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 ogarnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Niestety dalej nic .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Poduszki silnika albo konwerter jak już tutaj pisali Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ja w trakcie konwerter też robiłem, ale już po wymianie po około 30 tys znowu zaczęło się bicie przy około 9 5km. Pojechałem z gwarancją i powiedzieli żeby szukać gdzie indziej. Okazało się, że zdechły poduszki meyle po około 40 tys a dokładnie ta od strony kierowcy. Więc tej firmy nie polecam Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi