Mateusz_ Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Siemanko Mam do was pytanie ponieważ chce zakupić lampy od lifta xenony a mam aktualnie xenony przed liftem. Więc moje pytanie do was czy jeżeli kupie liftowe lampy wersje bez xenona i ze swoich przedliftowych przełożyłbym przetwornice , żarówki , soczewke czy to wszystko bedzie pasowac? Bo po prostu chce troszke odmłodzić swoją e39 więc niewiem czego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 W e46 da się to zmontować ale nie jestem pewien jak z e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 No właśnie chce wiedzieć bo niewiem jakich lamp szukać a rozbierzność cenowa między liftowymi wersja bez xenona a xenon komplet jest duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 może to ci coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi