cziko Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witam. Potrzebuje z części: - nadkola przednie dolne (tzw trójkąty) L i P - błotnik lewy przód najlepiej carbonschwarz metalalic 416/9 i bez malowania - zaślepkę haka holowniczego tylni zderzak "zwykły" ( duża środkowa ) - zaczep haka holowniczego do bagażnika (styropian) - Pdc x1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Mam pdc ale z przedlifta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Mam pdc ale z przedlifta. Na ile pinow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Z tego co pamiętam to dwa grube ale jutro zobaczę na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 przedłużenie nadkola przednie prawe posiadam, nowe z serwisu ori nigdy nie zakładane ze spinkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mam czujnik pdc z polifta 3piny OEM 6911834 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi