Mateusz_ Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Czesc Mam do was pytanie posiadam e39 sedan 99r i te naglosnienie ktore jest oryginalne nie gra zbyt szałowo . Radio mam ori navi i chcialbym poprawic jakosc tego dzwieku . Niekoniecznie subwoofer ale nie wykluczam. Konkretnie chodzi mi o to by ten dzwiek byl czysty i w jakims stopniu bass czy zmiana glosnikow na cos lepszego by pomogło ? Nie chce za bardzo zabierac miejsca w bagażniku . Doradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Wrzuć głośniki firmy audio-system graja naprawdę dobrze i w tecy zdecydujesz nad subwoferem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Audio System CO80 BMW głośniki do E60 E90 E80 X1 (4624362421) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. cos takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Jeśli chcesz mieć dobry bass to małą skrzynie musisz mieć.Głośniki możesz dopasować w ori miejsca najlepszy będzie zestaw odseparowany plus np. mała skrzynka jbl(miałem taką) i do tego wzmacniacz.Jeśli chcesz możesz spróbować bez wzmacniacza zmienić tylko głośniki i syki zobaczysz jak gra.Jak będzie lepiej to tylko jednokanałowy wzmacniacz i skrzynka basowa i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Audio System CO80 BMW głośniki do E60 E90 E80 X1 (4624362421) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.cos takiego ? Podjedż do Horna na ul.Estońską czy jaka tam jest, koleś ci wciśnie taki pakiet głośników, że szyby ci popękają, dobre ceny ma, zna się na tym i umie doradzić. Dobrze, że jak byłem u niego miałem tylko wyliczoną kasę na radio, bo bym wyjechał z stamtąd spłukany jak kaczka - ale audio by było zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Właśnie dzisiaj dzwoniłem do tego gościa wszystko mi wytłumaczył komplet głośników firmy audio system + maty wygłuszające to koszt około 750zł i mówił że efekt bedzie o niebo lepiej . Bedzie czyste brzmienie odpowiedni bass i powinno wystarczyc , a jezeli za jakis czas bedzie mi słabo to zabudowa + głośnik w podłokietnik do tylnej kanapy no i wiadomo wzmacniacz . I powiedział mi ze jak wszystko bedzie to co mi wymienił wtedy efekt będzie piękny . Więc wybieram sie do niego w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Polecam Hornhagena w 100%, w wakacje ulepszyłem swoje audio właśnie na bazie podzespołów Audio-System. W porównianiu z seryjnym graniem Harmana, dzięki sugestiom wyżej wymienionego - jest miazga! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi