Gość Mordulec Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ... kto nie był niech załuje <bmw_1> bmw_beer :lol: pogoda dopisała mimo ze prognozowali ze bedzie padało , kto chciał była mozliwosc pomierzenia czasu do 100kmh i na 400m , miejsca do polatania bokami nie brakowało tradycyjnie nie obyło sie równiez bez ogniska i kiełbaski bmw_beer ... nie ma co kombinowac z szukaniem miejscówek na spoty , Skarbimierz rządzi :lol: Tymczasowa galeria : http://maxbimmer.pl/gosc/TEMP/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Fotki będę przeglądał z płaczem, bo mnie nie było... :evil: Też się dołanczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam fotki ze spotu super!! Filmik bedzie pewnie jeszcze lepszy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 witam co do mnie to nie jestem pewny czy coś posklejam (nie sprawdziłem ust. kamery)i wszystko pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 się działo mimo malutkiego incydentu wszystko było OK, nawet to nie zepsuło mi humoru troszke spóźnieni ale dojechaliśmy mozna bylo pomierzyc czasy i polatac boczkami wysmienita pogoda i towarzystwo, pozdrawiam wszystkich ktorzy byli obecni pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 bylo swietnie !! nawet nie wiedzialem, ze moj samochod tak potrafi :shock: :shock: szkoda tylko ze byla tylko jedna e-21 dzieki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 co Wam powiem to Wam powiem............... ZAJEBIŚCIE było, takich ludzi na spotach nam trzeba ............. żadna pogoda nam nie straszna, nie ważne miejsce i pogoda i nastroje................ MY jesteśmy najważniejsi :lol: :lol: :lol: :lol: dzięki .................. wszystkim , do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Leszku dzięki za udostępnienie twojego potwora do testów <bmw_2> W służbowej furce też mam 210 KM :roll: i do tego blokadę mostu do driftu :mrgreen: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Czekam na video jakies zlepione, ale bez pospiechu, ja poczekam wazne zeby wygladalo i nie bylo mocno okrojone ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Było rewelacyjnie <bmw_1> Dziękuje za mile spędzoną niedziele uklon_bmw i do następnego spotkania <bmw_3> pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja jak zwykle chylę czoła wszystkim uczestnikom naszego wczorajszego spotu... atmosfera iście rodzinna <bmw_2> były kiełbaski, GPS (pościgałem się nawet z mordulcem <bmw_1> ) i ta fota końcowa uklon_bmw Już czekam na ustalenie daty następnego spota, a w międzyczasie sklecę jakiś clip ... Pozdro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ... prawie jak Kolin Makrej :lol: bmw_beer :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Clip ma już pierwsze 5 min. Nie wiem dlaczego najwięcej jest micha i Z3 ///M pytanie_bmw :mrgreen: :mrgreen: Na osłodę clip z poprzedniego (zimowego spotu) : http://www.sendspace.com/file/pk2o9q Pozdr. PS. na dniach będzie nowy clip <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Nie wiem dlaczego najwięcej jest micha i Z3 ///M pytanie_bmw :mrgreen: :mrgreen: Bo niebieskie bunie są najładniejsze :wink: A na clipa ze spotu styczniowego , warto było czekać . Jakość extra <bmw_1> uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ... 3 minutowy wstep do klipa bmw_beer http://maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/low1.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Kurde szkoda ze niemam mojej buni taz bym w koncu sie wybrał na jakiegos spota pozdrówka wszystkim fajne foty pewnie było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Pełny Klip znajduje sie w tym katalogu : (w chwili gdy to pisze jest dopiero 30% wysłane) http://maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/ Najpewniej od 1:00 w nocy bedzie działał juz bezposredni link do pliku : http://maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/skarbi.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Jakos tak troche mi przycina jak auta driftuja i bokami lataja ale.. bardzo fajny filmik tylko szkoda ze sie znowu nie zalapalem aby na nim byc ;] jak kreciliscie to ja pewnie tam czas od 0 do 100 cwiczylem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 jest już galeria : http://www.maxbimmer.pl/galeria/skarbi_250207/index.shtml i clip w galeri też :mrgreen: : http://www.maxbimmer.pl/download.shtml koniec tematu zamykamy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Wcale nie zamykamy , bo czekamy jeszcze na klip od Bazylfoxa :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Wcale nie zamykamy , bo czekamy jeszcze na klip od Bazylfoxa :drunk: Dzieki Mordulcu bmw_beer bmw_beer :mrgreen: jedyny o mnie pamiętasz :wink: Clip cały czas się wrzuca na serwer maxbimmerowy (tzn. od godziny 20 wczoraj wrzuciło się 50%) :evil: :evil: J.. bardzo fajny filmik tylko szkoda ze sie znowu nie zalapalem aby na nim byc ;] jak kreciliscie to ja pewnie tam czas od 0 do 100 cwiczylem :? Nie bój Szwedu - będziesz w clipie - znalazło się miejsce na 11 aut - mojej jazdy tylko nikt nie nagrał :mrgreen: - KOLEDZY<bmw_4> :mrgreen: :mrgreen: Pozdr. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Bazylfox to ile ten klip zajmuje ?? :shock: czy poprostu taki kijowy transfer ?? Ja mam na kamerce chyba wszystkie auta ze spotu ale niestety sa mega "przeskoki" chyba kaseta umiera/umarła bo poprostu nie da sie tego zgrac na kompa zeby nie bylo pokazu slajdów , dlatego moj klip jest w wersji mocno okrojonej :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Clip już wrzucony na nasz serwer :mrgreen: <bmw_2> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 oto link http://www.maxbimmer.pl/maxbimmer/spot_luty.mpg oczywiście będzie na stronie głównej i w download też :roll: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi