nokia62 Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 no dobra to moze ja sie skusze i moj kolega cos tez pokarze bo tez bierzemy 2 stalowki a jakies sciganko w klasie 2-litrowek a patrzyliscie juz pogode na jutro? zeby tylko niepadalo [ Dodano: 24 Luty 07, 19:49 ] demon Bmw, demon ty jestes z namyslowa to moze sie gdzies umowimy i pojedziemy razem bo my bedziemy jechac od kepna wlasnie przez namyslow co ty na? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon Bmw Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 nokia62 nie widze żadnych przeszkód My z namysłowa ruszamy koło 11-11:30 spod parkingu obok ronda, jak coś to masz mój numer 693782305 to dzwoń rano czy będziecie żebyśmy my wiedzieli czy czekać? A tak wogóle jaką furą lecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokia62 Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 demon Bmw, no spoko dam ci znac mu lecimy dwiema e30 i jedna e36 wiec jak bedziemy startowac to zadzwonie do ciebie ok pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Jeśli będę miał czas to postaram się wpaść do Siechnic przed 11:30, wypad dalej w moim przypadku jest niemożliwy :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 ... podobnie jak na poprzednim wypadzie na lotnisko w miare mozliwosci zrobimy ognisko wiec prosze sie zaopatrzyc ewentualnie w jakies art spozywcze czyt "podwawelska" lub dla bardziej zamoznych "wawelska" i oczywiscie jesli ktos ma nadmiar drewna do kominka / rozpałki itp to tez mozna ze sobą zabrac :lol: .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Miłej zabawy (...) ja niestety wróciłem w nocy i idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ehh olejus slabo ;] ja tez mialem nocke wrocilem o 7;00, spalem 2.5h i jade ;] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 No tak ale jest różnica wrócić o 7 z pracy niż o 5 z Hanoveru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Też mniałem jechać ale upss zabalowałem do 5.30 i padłem jak worek cementu. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Jak wrocicie dawac mi filmik z czranym E32 z bzregu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon Bmw Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Enzo żałuj że ciebie nie było, było tyle beemek że aż chciąło sie patrzeć, no i oczywiście dużej ilości dymu nie zabrakło :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dlaczego ja mam zawsze daaaaaalekoooooo? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ehhh... Ja tez załuje ze mnie nie było! Ale mam nadzieje ze przyjdzie i czas na mnie zebym tam pojechał i spotkał sie z wami wszystkimi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokia62 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 no powiem wam ze bylem tam pierwszy raz i spodobalo mi sie i czekam na cynk o nastepnym takim wypadzie(tylko zebym mial wolne) pozdrawiam wszystkich ktorzy byli <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 czekam z utesknieniem na nastepny spot,dzieki za pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 złapane z innego forum, od lewej : Syndrom, Michu, Leszek, Piotr, nieznani 328 i 325 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 złapane z innego forum, od lewej : Syndrom, Michu, Leszek, Piotr, nieznani 328 i 325 :mrgreen: niezła reźnia tam była Foty nie przekazują tego całego dramatyzmu chwili ..... <bmw_1> :mrgreen: Było extra . Dzięki wszystkim przybyłym <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dobrze widze że wszyscy Palą gume czy już mnie oczy oklamuja :lol: Mam nadzieję że kiedyś w końcu dojade do Wrocka na Spot Pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dobrze widze że wszyscy Palą gume czy już mnie oczy oklamuja :lol:Mam nadzieję że kiedyś w końcu dojade do Wrocka na Spot Pozdrawiam nie Toots :arrow: to były tylko wyścigi potworów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 czy ktos moze podeslac fotki lub video z tego spotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 moje fotki juz wrzucaja sie na ftp, ale ta to mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Fotki będę przeglądał z płaczem, bo mnie nie było... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 kurde a ja nie byłam :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 dzieki kosa,z utesknieniem czekam na cala reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Oto i galeryjka www.maxbimmerskarbi250207.jpg.pl Jest 454 fotki :mrgreen: Foty są trochę słabszej jakości , ale da się obejrzeć happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi