Dziki Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 1. Kosa 2. Byq 3. Beatka i Piotr 4. Mordulec & Pola 5. Szwedu (Jak sniegu nie bedzie to bede ) 6. Bazylfox & Bogna 7. Jay 8. Michu 9. Nitro postaram znalezc czas ale jakas konkretna data tego wypadu 10. leszek 11. Demon Bmw( jak będziecie w skabimierzu to ja tez będe napewno) 12. nokia62 13. nibiru (choć pracuję, ale wyjazd poza miasto odpada) 14. marcin e46 (jak nie bede tyral) 15. Dzussmen (obojetnie czy Skarbek czy Prudnik z Nysy mam blisko) 16. Sierars1 to jako nowy może też się wybiorę na zlocik swoją kombisią. 17. pablo525i79 18. Dziki & Magda( wyjazd do Prudnika- jestem za) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Mnei nei bedzie ja jade na KJS do prudnika :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 No i lipa bede tyral :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 bede napewno a jakas muza bedzie do potanczenia? Oj Paweł, muza to wiesz gdzie jest :wink: pozdrawiam, do zobaczenia na spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Nitro powiedz nam tu wszystkim, ale tak szczerze .... dlaczego zabiłeś mecenasa Rolskiego ? Bo sie krzywo na mnie popatrztyl hehe mnie nie bendzie napewno bo nie zdaze poskladac fury.Niemam srodka auta bo wszystko jest u tapicera a nie pojade sama rama siedzac na taborecie hehehe pozdro milego zltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 zabiore sie z checia z wami - jezeli pozwolicie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 jezeli pozwolicie <bmw_2> Ja pozwalam, nie wiem jak inni Oczywiście każda <bmw> jest na każdym spocie bardzo mile widziana-im więcej (kulturalnych) ludzi tym lepiej happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 .... co do miejsca i godziny spota to musimy sie wstrzymac przynajmniej do soboty wiec prosze zagladac do tego tematu poniewaz niestety jestesmy uzaleznieni od pogody 1) jesli bedzie padało to zrobimy stacjonarnego spota we wrocławiu czyli godzina najpewniej +/- 14:00 2) jesli pogoda bedzie w miare ładna i nie bedzie padało smigniemy na lotnisko czyli zbiórka tradycyjnie okolice 11:30 na parkingu koło Siechnic .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 1. Kosa 2. Byq 3. Beatka i Piotr 4. Mordulec & Pola 5. Szwedu (Jak sniegu nie bedzie to bede ) 6. Bazylfox & Bogna 7. Jay 8. Michu 9. Nitro postaram znalezc czas ale jakas konkretna data tego wypadu 10. leszek 11. Demon Bmw( jak będziecie w skabimierzu to ja tez będe napewno) 12. nokia62 13. nibiru (choć pracuję, ale wyjazd poza miasto odpada) 14. marcin e46 (jak nie bede tyral) 15. Dzussmen (obojetnie czy Skarbek czy Prudnik z Nysy mam blisko) 16. Sierars1 to jako nowy może też się wybiorę na zlocik swoją kombisią. 17. pablo525i79 18. Dziki & Magda( wyjazd do Prudnika- jestem za) 19. Arek m 20. Maltarn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 a wiec do jutra happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 arku m 25.02.2007 to niedziela o ile pogoda pozwoli i teren bedzie mozna pomierzyc czasy 0-100 km/h, 400 m pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 no to bym sobie jutro poczekal,dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 zabiore sie z checia z wami - jezeli pozwolicie <bmw_2> hmmm , to trzeba rozważyć jednak . Mocno obniżysz nam średnią wieku autek :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokia62 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 a ile km jest od wrocka do skarbimierza i mecenas chcial juz za duzo w lape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Z Siechnic do Skarbimierza jest około 27 km .( w linii prostej ) A Ty i tak jedziesz na skróty z Sycowa , przez Bierutów i do Oławy :arrow: tam Cię zgarniemy <bmw_1> ps. Jakby ktoś gdzieś się zgubił ta niech dzwoni 503-77-23-77 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 1. Kosa 2. Byq 3. Beatka i Piotr 4. Mordulec & Pola 5. Szwedu (Jak sniegu nie bedzie to bede ) 6. Bazylfox & Bogna 7. Jay 8. Michu 9. Nitro postaram znalezc czas ale jakas konkretna data tego wypadu 10. leszek 11. Demon Bmw( jak będziecie w skabimierzu to ja tez będe napewno) 12. nokia62 13. nibiru (choć pracuję, ale wyjazd poza miasto odpada) 14. marcin e46 (jak nie bede tyral) 15. Dzussmen (obojetnie czy Skarbek czy Prudnik z Nysy mam blisko) 16. Sierars1 to jako nowy może też się wybiorę na zlocik swoją kombisią. 17. pablo525i79 18. Dziki & Magda( wyjazd do Prudnika- jestem za) 19. Arek m 20. Maltarn 21. BOKSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasma Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Leszno tez oczywiście będzie ;)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon Bmw Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Widze że spora liczba autek sie nazbierała Chętnie zmierze czas do 100 mojej buni bo taka zamulona jest że ciekaw jestem ile ma. Macie jakiś sprzęt?? 2 zimóweczki już na jutro czekają :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 UPDATE: 1. Kosa 2. Byq 3. Beatka i Piotr 4. Mordulec & Pola 5. Szwedu (Jak sniegu nie bedzie to bede ) 6. Bazylfox & Bogna 7. Jay 8. Michu 9. Nitro postaram znalezc czas ale jakas konkretna data tego wypadu 10. leszek 11. Demon Bmw( jak będziecie w skabimierzu to ja tez będe napewno) 12. nokia62 13. nibiru (choć pracuję, ale wyjazd poza miasto odpada) 14. marcin e46 (jak nie bede tyral) 15. Dzussmen (obojetnie czy Skarbek czy Prudnik z Nysy mam blisko) 16. Sierars1 to jako nowy może też się wybiorę na zlocik swoją kombisią. 17. pablo525i79 18. Dziki & Magda( wyjazd do Prudnika- jestem za) 19. Arek m 20. Maltarn 21. BOKSA 22. Lukasma ups :arrow: juz lista po korekcie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon Bmw Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 A co to jest jeszcze jakiś jeden demon Bmw tu na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 A ja jak zwykle zapytam sie komu wygodniej spotkac sie pod andersa i jechac na parking pod siechnicami :?: Ja podjade pod parking andersa o 11:00 i poczekam tam do 11:10 aby zdarzyc na ten pod siechnicami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 no przecież sam sie wpisałeś na poprzedniej stronie tego tematu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 no przecież sam sie wpisałeś na poprzedniej stronie tego tematu :wink: Maltarn juz jest wszystko ok , poprostu drugi raz dopisałem demon'a BMW do listy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokia62 Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 a jak bedziemy na tym lotnisku to beda jakies proby zreczosciowe albo jakies male sciganko a moze ktosik wystartuje w paleniu gumy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon Bmw Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ja wystartuje chyba w paleniu gumy, mam 2 oponki już naszykowane, tylko czy moja buma da rade :? Jak ktoś będzie chętny do palenia E30 to chętnie dam dojazdówke bo mam 4x100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi