5oul Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Cześć Koledzy, Piszę w tym dziale bo jest widoczny po wciśnięciu opcji "nowe posty". Potrzebuję pożyczyć tłok do M52B28 lub M52TUB28. Muszę go pomierzyć i sprawdzić parę rzeczy. Jeśli jest ktoś na forum kto posiada nawet taki tłok proszę o kontakt - 4ro pak chłodnego chmielu będę winny. Edytowane 18 Października 2014 przez 5oul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Tłoka nie mam, ale znalazłem takie cuś. eKatalog Inter Cars - 2mln części do samochodów | Sklep Online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Te dane to ja mam, potrzebuje fizycznie tłok pomierzyć. Doktorat się szykuje EDYTA: Potrzebuję jeszcze tłok z M43B19 lub M44B19. Edytowane 13 Października 2014 przez 5oul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi