Ajoksander Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam Jakby ktoś miałl dylemat zakupem tłumika sportowego do swojej betki to zdecydowanie polecam Kat expo. Firma juz chyba nie istnieje ale tłumiki można dostać w sklepach. Sam zakupiłem do swojej e34 i jestem bardzo zadowolony. Poniżej jest link do aukcji tego tłumika a no i cena jest przytępna z przesyłka dałem 170 zł za nowy tłumik. Daje piekny rasowy dzwiek. http://allegro.pl/item164493572_tlumik_sportowy_a2_100_b.html Pozdro Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 no wygląda nieźle i ta cena <bmw_3> :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Spoko.Mysle o czyms podobnym tylko powiedz mi --ogladajac aukcje wszedzie widze napis " super extra basowy dziek " bas!!!". Jaki jest twoj, bo ja nie zabardzo chcialbym taki buczacy wydech,nie pasuje to do tego auta.Moze lekko mruczec i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Spoko.Mysle o czyms podobnym tylko powiedz mi --ogladajac aukcje wszedzie widze napis " super extra basowy dziek " bas!!!". Jaki jest twoj, bo ja nie zabardzo chcialbym taki buczacy wydech,nie pasuje to do tego auta.Moze lekko mruczec i to wszystko. Zostaw seryjny a dospawaj rury o srednicy 80 z kwasowki jak m-power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Spoko.Mysle o czyms podobnym tylko powiedz mi --ogladajac aukcje wszedzie widze napis " super extra basowy dziek " bas!!!". Jaki jest twoj, bo ja nie zabardzo chcialbym taki buczacy wydech,nie pasuje to do tego auta.Moze lekko mruczec i to wszystko. Zostaw seryjny a dospawaj rury o srednicy 80 z kwasowki jak m-power racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Spoko.Mysle o czyms podobnym tylko powiedz mi --ogladajac aukcje wszedzie widze napis " super extra basowy dziek " bas!!!". Jaki jest twoj, bo ja nie zabardzo chcialbym taki buczacy wydech,nie pasuje to do tego auta.Moze lekko mruczec i to wszystko. Zostaw seryjny a dospawaj rury o srednicy 80 z kwasowki jak m-power Efekt dobry, ale jak końcowy jest przelotowy, jak nie mozna pare dziurek w denku nawiercić, następnie dospawać do krawędzi denko z kwasiaka i do denka końcówki(ę). Efekt wizualny i dźwiękowy bardzo fajny :mrgreen: (przerabiałem to dwa razy) Nie rozwiercać przelotu bo na dłuższą metę będzie za głośno <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Mnie bardzo mile zaskoczył ten tłumik dzwiek pasuje do auta tak jak 5 jest taka masywna to dzwiek tez sie tak kojazy . taki ciezki błeboki bas, moizna kojarzyc z buuczeniem. tylko w dobrym tego slowa znaczeniu pozdro alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamwsb Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 jak ktos chce sobie posluchac mojego wydechu to tu jest link http://www.wrzuta.pl/film/mMKCM56NkL/cimg4798 na zywo 100 razy lepiej a jest to zrobione z oryginalnego tlumika z E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Zostaw seryjny a dospawaj rury o srednicy 80 z kwasowki jak m-power Jak to dospawaj ? dwie, tam wychodzi tylko jedna.Mowisz o jakims wiekszym przerobieniu puszki.Nie wiem czy ktos mi to tu zrobi ,te cwoki sie na niczym nie znaja a jak czegos nie bylo w ksiazce w szkole to juz nie mozna tak zrobic.A poza tym puszka jest schowana pod zderzakiem wiec chcac zamontowac jakikolwiek komin musze obnizyc puszke ? tak? ADAMwsb wydech fajnie ryczy :mrgreen: TROLU mowisz o czyms takim.A dlaczego nie wymienic calego tlumika? http://moto.allegro.pl/item164740722_podwojna_okragla_2x77mm_express_od_ss.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 sam też posiadam tłumik tej firmy i jestem zadowolony i to nawet bardzo razem z struminicami daje super efekt cho nic nie zastąpi dzwięku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Zostaw seryjny a dospawaj rury o srednicy 80 z kwasowki jak m-power Jak to dospawaj ? dwie, tam wychodzi tylko jedna.Mowisz o jakims wiekszym przerobieniu puszki.Nie wiem czy ktos mi to tu zrobi ,te cwoki sie na niczym nie znaja a jak czegos nie bylo w ksiazce w szkole to juz nie mozna tak zrobic.A poza tym puszka jest schowana pod zderzakiem wiec chcac zamontowac jakikolwiek komin musze obnizyc puszke ? tak? ADAMwsb wydech fajnie ryczy :mrgreen: TROLU mowisz o czyms takim.A dlaczego nie wymienic calego tlumika? http://moto.allegro.pl/item164740722_podwojna_okragla_2x77mm_express_od_ss.html No powiedzmy ze o tym tu masz do swojego pojedynczego wydechu koncowke , a mi chodzilo o przerobienie puszki koncowej na 2 rureczki w wydechu ... No ale jak mowisz ze tam cwoki to tego nie zrobia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgadza sie,Ja tu nie mam znajomego z garazem.zreszta nikt tu sie tak nie bawi z tego grona co znam,A jak pojade do warsztatut osie nie beda chcieli w to bawic, a jeli juz to na bank cos spartola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 prawde mowiac nie wiem co to sportowy tlumik?dla mnie kazde sportowe auto bezszelestnie pracuje na wolnych obrotach a przy wyzszych zaczyna pieknie grac.jezeli chodzi o strumiennice to zapomnijcie o stosowaniu ich w autach "nowej generacji"gdzie sonda L znajduje sie za katalizatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Jak ktos chce osiagnac przyrost w M20 w E30, to polecam tak: Srodkowy od 323i, a koncowy od 325i, a jak jeszcze doda sportowe kolektory wydechowe tzw. barany :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam A co koledzy proponują do mojej E30 316i ? Chcem kupic jakiś tłumnik ale nie wiem jaki! Pozdrawiam :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Jak ktos chce osiagnac przyrost w M20 w E30, to polecam tak:Srodkowy od 323i, a koncowy od 325i, a jak jeszcze doda sportowe kolektory wydechowe tzw. barany :twisted: i odetkanie dolotu ma sie rozumieć, bez tego to lipa raczej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Piotrze, o tym mi sie zapomnialo, b oto oczywiste :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Fryciu po co kupowac i kase wydawac dwie dziurki niewielkim wiertełkiem --> jedna w pierwszym, a druga w koncowym tlumiku brzmienie a'la WRC hehe u mnie niestety oba tlumiki do wymiany bo wlasnie takie dziurki posiadaja jesli ktos chce full wypas tuning to moge oddac tlumiki do E34 ---> powered by showtime-tv tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Powiedzcie mi gdzie taki tlumik dostanie a kupie . Brzmi rewelacujnie jak na silnik M42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 fajnie brzmi, jak supra w F&F. zapewne to ty napisałeś komentarz pod tym filmem, możesz się zapytać co to za wydech, moze ktoś odpowie. http://streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=33888&highlight=wydech Tam jest link do stronki z filmikami wielu m3 z wydechami czołowych firm.Super brzmią niektóre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Znalazlem nowy wydech ktory moge dostac pod choinke ;] a popszednie kosztuje wiecej niz do wersji M lol z tego mam najwieksza polefke, najdrorzszy wydech maja do m42 ;] http://www.aklcarstyling.de/1346902.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 no, patrząc na ceny z niemieckiego eBay'a to koło 500-600 Euro trzeba wydać na Eisenmanna do IS'a Chyba że się tym Hamannem zainteresujesz http://moto.allegro.pl/item178302469__tlumik_wydech_koncowy_bmw_e36_hamann_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja to zrobilem tak w mojej 318i i polecam wszystkim bo dzwiek fajny...wyciagasz puszke rozcinasz wycinasz wszystko co w srodku skladasz ja spowrotem a zamiast tej cienkiej wychodzacej wspawujesz jakas fajna koncowke ja zastosowalem owalna DTM z dyfuzorem jest dobry bas ale nie zaglosny:) [ Dodano: 1 Kwiecień 07, 21:58 ] oczywiscie puszke trzeba rozciac a pozniej ladnie zaspawac...koszt nie duzy a efekt jak z wydechu zakupionego w sklepie...a jesli sie nie mioesci za blacha to nie obnizamy puszki bo na dziurach przy wiekszych predkosciach mozemy chaczyc...ja poprostu powiekszylem wyciecie w tej blaszce co jest oryginalnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felix666 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 witam.wstaw stozek "kn" lub "pipercross" i masz basy,a chcesz extreme-polecam wydech"scorpion" albo"rage"-max!!!!wiercenie w tlumiku?panowie-bez wioski-prosze! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 zgadzam sie z toba Felix666...jak mozna wiercic dziury w wydechu...jak sie niema kasy to mowie wyciac wszystko co jest w ostatniej puszce i efekt tez jest ciekawwy:0tyle ze cichy i najlepiej rurke koncowa wyciac i wstawic wieksza koncowke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi