kryster Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Witam, jeśli ten post powinien być w innym dziale to dajcie znać. Mianowicie chodzi o odklejajaca się tapicerke. Zrobiłem zdjęcia jak to wygląda. Szukam odpowiedniego kleju, aby to naprawić. Zna ktos taki klej. Kiedys kupilem zwykły klej do tapicerki, ale nie jestem z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Browar Ci sie należy za ten temat uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Miałem tez pytac o to, ale nie mialem zdjec. Tez mi odchodzi po calej długosci ;/ Czytałem cos w google o tym i duzo ludzi pisze ze klej do szyb ten czarny. Minus jest taki tego kleju do szyb, ze brudzi to raz, a dwa to, ze musisz to czyms przycisnac przez jakis czas i najgorzej na slupku docisnac bo trzeba kombinowac. Ja u siebie kleiłem klejem ktory mialem w pracy Loctite uniwersalnym i na szybko bo wstyd tak jezdzic. Złapało prawie wszedzie i trzyma. Nie dało rady tylko na słupku bo tam jest wygiecie :cry: Niestety tez szukam jakiegos lepszego kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Ostatnio zmieniłem całą uszczelkę i musiałem przekleic swoją listwe od tapicerki. Kiedyś próbowałem klejem do połączeń elastycznych ale też trzeba było długo trzymać plus po kilku tygodniach znowu się poodklejało. Teraz potraktowalem to klejem cyjanopanowym - ala kropelka - jest schludnie i klei się szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 ten loktite tez cyjano cos tam nie jest polecany. Ja chyba wezme tym do szyb samochodowych. Podjade do zakladu co szyby wstawiaja i niech mi odsprzeda w jakis pojemniczek bo po co mi calą tuba wielkosci sylikonu i w dodatku potrzeba do tego inny pistolet, specjalny jakis :mad: Jak mi sie uda skleic to podziele sie wrazeniami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi