jacob Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 bmw_2Siemka , bmw e90 benzyna 2l 05r szarpie podczas jazdy żadne kontrolki nic się nie zaswieca a szarpie po podłączeniu pod kompa nic 0 błędów macie jakieś pomysły może ktoś miał takowy problem szarpie podczas stałej prędkości jaki i jazdy po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 A jak korekcje ?Filtr paliwa zmieniałeś ? Winą może być lipne paliwo,ale to raczej wykluczam.Może cewka pada,może pompa nie domaga...Można gdybać ale zacząłbym od korekcji czy pompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Paliwo raczej ok lałem juz v power ostatnie 2 zbiorniki i to samo, tez myślałem o filtrze paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Wiesz u mnie w aucie z 97 roku był jeszcze ori fabryczny paliwo już nie lało się z niego jak z nowego bo sprawdzaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Tylko gdzie jest u mnie bo nie które mają w zbiorniku ale chyba dojście powinno być jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Tu masz katalog części BMWstore.pl - Nowe oryginalne części do wszystkich modeli BMW. wpisz sobie vin i będziesz miał każdą część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeeTee Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Może E39 to nie to samo co E90 , ale u mnie auto szarpało i okazało się , że Pompa paliwa się kończyła , polecam też sprawdzić wszystkie cewki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 U mnie filtr jest zabudowany pod podłogą jest zakryty plastikiem trzeba odkręcić to u Ciebie tym bardziej schowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Juz gdzieś czytałem że pompa się może psuć na początek poszukam filtra i zobaczymy a swoją drogą e39 wspominam bardzo dobrze 4 lata jeździłem 2.5 benzyna z 2000 r perfect auto nigdy nie zawiodło Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 I po problemie okazało się ze to jakieś ringi przy tylnich kołach po znajomości znajomy w salonie bmw pracuje i zrobił za dobrą cenę , nie wiem jak zdj tu dodać bym wkleił o co chodzi ale Najważniejsze że zrobione pozdro i dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek20 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 moze byc filtr paliwa zapchany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Kolego post wcześniej jest napisane - "po problemie". Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzurawicki Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Czy może to być dwu masa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi