mclovin Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Godzina ustalona na 12.00 ...... a zebranie na Bielanach na ktorym Parkingu?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi841 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A takie mam z pozoru głupie pytanie, z racji że młodziak ze mnie:D co do sprzętu grillowego, węgla jakiś stolik turystyczny? Jak wygląda z tym organizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Godzina ustalona na 12.00 ...... a zebranie na Bielanach na ktorym Parkingu?????????? niech bedzie w okolicy BurgerKinga płaski parking A takie mam z pozoru głupie pytanie, z racji że młodziak ze mnie co do sprzętu grillowego, węgla jakiś stolik turystyczny? Jak wygląda z tym organizacja? kazdy we własnym zakresie, ew. wspolnie mozna drewno pozbierac i ognisko rozpalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 tylko trzeba tym razem jakoś się zorganizować żeby znowu nas niebiescy nie zatrzymali w sobótce:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 widzę że gruba ekipa Maxbimmer'a będzie przejeżdzała pod moją chatą uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek83 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 O ktorej zbiorka na Bielanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 O ktorej zbiorka na Bielanach? Kilka postów wcześniej masz wszystko dokładnie napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
purcu Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem 16. yapis - jak będzie pogoda 17. sebo293 na 70% 18. Wiśnia (jak Paulina mnie zawiezie to się pointegrujemy a jak nie to na sucho) 19. Da_Vidoo-przy dobrym wietrze też się zjawie 20. dlugi841 - na 90% będę potwierdze w piątek:) 21. Mocwiatru 22. konik na 95% 23. purcu - nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axelP Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem 16. yapis - jak będzie pogoda 17. sebo293 na 70% 18. Wiśnia (jak Paulina mnie zawiezie to się pointegrujemy a jak nie to na sucho) 19. Da_Vidoo-przy dobrym wietrze też się zjawie 20. dlugi841 - na 90% będę potwierdze w piątek:) 21. Mocwiatru 22. konik na 95% 23. purcu - nowy :wink: 24. axelP - nowy (jeżeli kac pozwoli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Mam nadzieję, że bawicie się dobrze :gril: Ja dopiero wróciłem z pracy :crying: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Mam nadzieję, że bawicie się dobrze :gril:Ja dopiero wróciłem z pracy :crying: ale to 26.10 dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Mam nadzieję, że bawicie się dobrze :gril:Ja dopiero wróciłem z pracy :crying: Forest z tego zapracowania dni pomylił ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Japierdzielę, starość Jutro Młoda w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem 16. yapis - jak będzie pogoda 17. sebo293 na 70% 18. Wiśnia (jak Paulina mnie zawiezie to się pointegrujemy a jak nie to na sucho) 19. Da_Vidoo-przy dobrym wietrze też się zjawie 20. dlugi841 - na 90% będę potwierdze w piątek:) 21. Mocwiatru 22. konik na 95% 23. purcu - nowy :wink: 24. axelP - nowy (jeżeli kac pozwoli) 25. Gregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Kurde a ja myślałem że podjadę na magnolie się zintegrować i zapoznać a tu widzę gruby wyjazd... Chętnie bym podjechal na tego grilla ale do 16 pracuje:-( może ktoś chociaż podjedzie o 19 pod most? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem 16. yapis - jak będzie pogoda 17. sebo293 na 70% 18. Wiśnia (jak Paulina mnie zawiezie to się pointegrujemy a jak nie to na sucho) 19. Da_Vidoo-przy dobrym wietrze też się zjawie 20. dlugi841 - na 90% będę potwierdze w piątek:) 21. Mocwiatru 22. konik na 95% 23. purcu - nowy :wink: 24. axelP - nowy (jeżeli kac pozwoli) 25. Gregor 26. Popek_666 (pierwszy raz, jeżeli lista jeszcze nie jest zamknięta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Przypominam swiezakom o "wkupnym" :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi841 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 To na którym parkingu w końcu zbiórka? przy OBI czy Burger King? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Informacje z pierwszej strony: Termin: 26.10.2014Zbiórka g. 12.00 parking przy BurgerKingu na Bielanach Więc widzimy się jutro pod Burger Kingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Przypominam swiezakom o "wkupnym" :drunk: 0.5l benzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Milego grilowania chlopaki !!!!!happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem 16. yapis - jak będzie pogoda 17. sebo293 na 70% 18. Wiśnia (jak Paulina mnie zawiezie to się pointegrujemy a jak nie to na sucho) 19. Da_Vidoo-przy dobrym wietrze też się zjawie 20. dlugi841 - na 90% będę potwierdze w piątek:) 21. Mocwiatru 22. konik na 95% 23. purcu - nowy :wink: 24. axelP - nowy (jeżeli kac pozwoli) 25. Gregor 26. Popek_666 (pierwszy raz, jeżeli lista jeszcze nie jest zamknięta) :wink: 27. Kamcio - w końcu gdzieś w ten sezon dotrę bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi841 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Przypominam swiezakom o "wkupnym" :drunk: CZyli masz oczywiście piccolo na myśłi:D a jakis smak? Truskawka, a może brzoskwinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 CZyli masz oczywiście piccolo na myśłi:D a jakis smak? Truskawka, a może brzoskwinia? Jak dla mnie to obojetne :-P Prosba do ekipy ktora leci z Wro , wyslijcie mi smsa z podpisem , zebym mial nr i mogl zadzwonic podczas drogi 5 zero eight łan 6 4 6 cztery piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocwiatru Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja sie moge leeeeko spóźnić. Dopiero sie obudzilem gdzies we wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi