Dudek Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 to jest spocik wiec smiało i tutaj się mylisz to nie spcik tylko zlot z okazji urodzin Maxbimmera (tak mi się wydaję) Nowych przyjmujecie? Bo bym przyjechał spytaj klubowiczów czy możesz wpaść bo zasada była taka że najpierw trzeba się pokazać na spocie żeby jechać na zlocik ale może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 to nie spcik tylko zlot z okazji urodzin Maxbimmera (tak mi się wydaję) to przeczytaj posty numer 3 i 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ja nie widze przeciwskazan Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 No to niech się ktoś oficjalnie określi w jaki sposób to będzie wyglądać, czy to spot czy zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 ojojojojjjj:bag::bag::bag: tam nie czytałem więc dawaj na legalu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 No to przyjeżdżam w poniedziałek 7-kę odbieram od Daniela więc będzie poprawnie politycznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juve_fan Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ja co prawda nie byłem na żadnym najcie, ale to z racji tego, że od niedawna jestem na tym forum. Może bym wpadł(jeśli czas pozwoli),o ile mnie przyjmiecie, a także mój karawan bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Albo nie na podanej godziny albo ja nie widzę. Tak więc o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jest napisane że szczegóły w fazie ustaleń. Proszę śledzić temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz01 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Mój wehikuł w tym czasie będzie u doktora, dlatego mam pytanie czy będzie ktoś jechał przez Strachocin/Wojnów i będzie miał wolne miejsce? uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 wydaje mi się że 2 lata temu trzeba było zapłacić na miejscu za parking, także zdałoby się żeby każdy miał jakieś drobne na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Z tego co pamietam 5 lub 10 pln Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Postaram się wpaść z racji tego że nie znam drogi przyleciał bym babcią aby w leżaku budy nie połamać bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 parking kosztował 5 zł ale czy nie podrożał nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi841 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Od niedawna jestem na forum i również nie byłem na żadnym najcie, także jeśli byście mnie przyjęli z moją bunią chętnie bym dołączył do Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia :dance: 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć :wink: 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem :wink: 16. yapis - jak będzie pogoda :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia :dance: 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć :wink: 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem :wink: 16. yapis - jak będzie pogoda :4: 17. sebo293 na 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia :dance: 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć :wink: 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem :wink: 16. yapis - jak będzie pogoda :4: 17. sebo293 na 70% 18. Wiśnia (jak Paulina mnie zawiezie to się pointegrujemy :drunk: a jak nie to na sucho:bag:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem 16. yapis - jak będzie pogoda 17. sebo293 na 70% 18. Wiśnia (jak Paulina mnie zawiezie to się pointegrujemy a jak nie to na sucho) 19. Da_Vidoo-przy dobrym wietrze też się zjawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi841 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem 16. yapis - jak będzie pogoda 17. sebo293 na 70% 18. Wiśnia (jak Paulina mnie zawiezie to się pointegrujemy a jak nie to na sucho) 19. Da_Vidoo-przy dobrym wietrze też się zjawie 20. dlugi841 - na 90% będę potwierdze w piątek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocwiatru Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba :wink: ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Mocwiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem 16. yapis - jak będzie pogoda 17. sebo293 na 70% 18. Wiśnia (jak Paulina mnie zawiezie to się pointegrujemy a jak nie to na sucho) 19. Da_Vidoo-przy dobrym wietrze też się zjawie 20. dlugi841 - na 90% będę potwierdze w piątek:) 21. Mocwiatru mocwiatru- jeśli chodzi o dopisywanie sie do listy to robisz to źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocwiatru Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Z telefonu pisalem, nie wyswietlila mi sie pelna lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem 16. yapis - jak będzie pogoda 17. sebo293 na 70% 18. Wiśnia (jak Paulina mnie zawiezie to się pointegrujemy a jak nie to na sucho) 19. Da_Vidoo-przy dobrym wietrze też się zjawie 20. dlugi841 - na 90% będę potwierdze w piątek:) 21. Mocwiatru 22. konik na 95% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ktos leci.kolo factory albo dlalby rade tamtedy i by mnie podebral z mc donalda.bo nie wiem czy po sobotniej imprezie bede mogl prowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi