Kosa Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Cześć, jak co roku przyszedł czas aby razem wypić Picollo i upiec kiełbaske na ognisku. :grill::grill::grill::drunk::drunk::drunk::party::party::party::gril::gril::gril: Plan podobny jak to było w 2012, wyjazd z Bielan miejsce docelowe Parking Tąpadła, wszystko jest jeszcze w fazie ustaleń, więc wszystko bezie aktualizowane w pierwszym poście Termin: 26.10.2014 Zbiórka g. 12.00 parking przy BurgerKingu na Bielanach Miejsce: Parking przełęcz Tąpadła Lista: 1. .......................... Edytowane 25 Października 2014 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 1. Siwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Tak gwoli ścisłości ta impreza jest zamiast Najta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Tak gwoli ścisłości ta impreza jest zamiast Najta? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaxArt Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Będę z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Nie dałoby rady nic bliżej Wrocka? Jak nie to trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik 4.PawelDSW - 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba :wink: ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sphinx Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba :wink: ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Szkoda, że terminu wcześniej nie podaliście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia :dance: / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia :dance: / Stawiasz energy drinka za takie bledy lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Spoko tak sie pisze na BARDZO DUZYM !!!! K A C U !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 CzAkSs ja jak coś mogę ruszać z bielan chociaż byłem w tąpadłach tylko raz więc drogi nie znam. Tzn. coś kojarze ze jechaliśmy wtedy przez gniechowice ale byłem wtedy po dużej ilości wody ognistej więc nie dojade tam z pamięci bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia :dance: 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nowych przyjmujecie? Bo bym przyjechał :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 to jest spocik wiec smiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia :dance: 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć :wink: 14. maris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 1. Siwek 2. WaxArt 3. mechatronik (można by jakąś ciekawszą miejscówkę jak np przełęcz jugowska, ale to tylko taka moja opinia) 4.PawelDSW - na przeleczy moze konkretnie pizgac ... 5.MXSiwek (muszę ogarnąć sobie kierowcę żeby w końcu sie zintegrować jak trzeba ) 6.CzAkSs (wyjdzie w praniu jeszcze niepewneczekam na wiece informacji, Kto bedzie z bielan startował bo Kosie to sie chyba nie opłaca?) 7.Sphinx 8.blazej3131 -na 99% tak i zaprezentuje dość gruby mod w mojej 7er 9. Kamil_89 10.viviek 11.Danio 12.McLovin / 50/50% - okarze sie w przyszłym tygodniu bo bunia bedzie u mechaniora na obnirzenie zawieszenia :dance: 13. michal_f - będę jechał przez Bielany także mogę zgarnąć :wink: 14. maris 15. TMK przypełznę na mój pierwszy swoim dziadkowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi